Aloja

Reģionālā reforma starp ParvaiPret.lv balsojumiem

Katru nedēļu par karstākajiem Saeimas balsojumiem ir iespēja lemt arī sabiedrībai, izmantojot platformu “ParvaiPret.lv”. Šajā nedēļā sabiedrība aktīvi balsoja par teritoriālās reformas nepieciešamību un jau šodien būs iespēja salīdzināt sabiedrības nostāju ar Saeimas balsojumu.

Ņemot vērā cilvēku aktivitāti un pieteikto protestu pret teritoriālo reformu, “ParvaiPret.lv” digitālais formāts dod iespēju cilvēkiem, kas nevar piedalīties klātienes diskusijā, parādīt savu nostāju šajā jautājumā!

“ParvaiPret.lv” ir radījusi “ManaBalss.lv” komanda, lai veicinātu saikni starp lēmējvaru un sabiedrību. Platformas mērķis ir katru nedēļu, kad notiek Saeimas plenārsēdes, jau no pirmdienas līdz trešdienai plašākai auditorijai piedāvāt atbildēt uz dažiem jautājumiem, par kuriem ceturtdien lemj Saeima, lai dotu iespēju salīdzināt lēmējvaras lēmumus ar sabiedrības nostāju.

Ņemot vērā, ka balsotājiem ir nepieciešama reģistrēšanās platformā, lai balsis tiktu pieskaitītas, katram iedzīvotājam ir iespēja arī noskaidrot, ar kuru deputātu un politisko partiju tieši viņam ir vislielākā saderība.

Seko līdzi darbiem, nevis solījumiem!

Vai Latvijā nepieciešama administratīvi teritoriālā reforma?

Kā balso Tu?

Spied šeit – https://parvaipret.lv/

Projekta vadītāja – kontaktpersona:

Anna Zirne-Blumberga

tel: +371 26562402

e-pasts: anna@manabalss.lv