Aloja

11.janvārī norisināsies Lielais Orientēšanās brauciens “Limbaži 2020”

Nezini, ko darīt brīvdienās? Izmēģini autofotoorientēšanos!

11.janvārī ikviens tiek aicināts piedalīties aizraujošā 6,5 stundu garā autofotoorientēšanās piedzīvojumā “Limbaži 2020”.

Būs gan klasiskā orientēšanās dabā pēc kartes, interesantu un, iespējams, līdz šim maz zināmu apskates objektu meklēšana un fotografēšana, gan arī dažādi neparasti, atraktīvi papilduzdevumi, kā arī neparastie Limbaži. 

Lai diena paietu priekos, piedzīvojumos un ar kārtīgu pozitīvā adrenalīna devu, komandām būs jāatrisina arī kāds “cietais rieksts” un jāapciemo “Gogelmogels” saldējuma ražotni, nogaršojot kārumu – īstu plombīru. Turpinot Labo darbu tradīciju, brauciena laikā komandas ar dāvanām iepriecinās pansionāta “Pērle” iemītniekus.

Starts – kafejnīcā “Pansija” Inciemā, finišs – autostāvlaukumā pie Vitrupes ietekas jūrā.

Lai piedalītos braucienā, nepieciešama forša un draudzīga vismaz 2 cilvēku komanda, jebkuras markas un krāsas vieglais automobilis (derēs arī busiņš ar “B” kategorijas tiesībām), digitālais fotoaparāts/viedtālrunis ar izņemamu SD/microSD karti, auto ceļu karte Limbažu rajons (jo organizatoru izsniegtā būs smalka un bez mēroga), rakstāmais, lineāls, cirkulis (slēptā punkta aprēķināšanai), ērti apavi, talismans un labs noskaņojums.  

Reģistrē savu komandu www.brauciens.lv līdz 10.janvāra plkst.12:00.

Inese Biele
Brauciena koordinatore

www.autofotoorientesanas.lv

www.brauciens.lv 
mob.tālr.20211324
inese@autofotoorientesanas.lv
“Bieles”
Ļaudonas pag., Madonas novads
LV4862