Aloja

Aicina piedalīties Biznesa izmēģinājumu laboratorijā

11. februārī Alojas novada uzņēmējdarbības atbalsta centrā- bibliotēkā SALA norisinājās Biznesa izmēģinājumu laboratorijas informatīvais pasākums. Šis bija pirmais jaunās sezonas Biznesa izmēģinājumu laboratorijas pasākums. Pasākums tika rīkots, lai iepazīstinātu interesentus ar laboratorijas pasākumiem un ideju, kā arī, lai dalītos ar pagājušas sezonas pieredzi un rezultātiem.

Jau šo ceturtdien, 20. februārī plkst. 18.00, SALĀ notiks pirmā laboratorijas nodarbība “Ievads uzņēmējdarbībā”. Tā kā Biznesa izmēģinājumu laboratorija ir Alojas novada domes un Vidzemes augstskolas kopīgs projekts, tad nodarbībā piedalīsies arī dalībnieki no Vidzemes augstskolas. Nodarbībās piedalīties ir aicināts ikviens interesents, kuram ir vēlme iegūt jaunas vai pilnveidot esošās zināšanas par uzņēmējdarbību.

Šogad plānots Biznesa izmēģinājumu laboratoriju sasaistīt ar Alojas novada domes “Biznesa ideju konkursu komercdarbības uzsākšanai Alojas novadā”.  Konkursu plānots organizēt pēc Biznesa izmēģinājuma laboratorijas noslēguma pasākuma, kurš notiks aprīļa beigās. Šogad paredzēts piešķirt 2500 eiro Grantu vienam konkursa uzvarētājam.

Teksts:

Sabīne Stūre