Aloja

Aizvadītas “Alojas novada sporta spēles 2020”

Šī gada augusta pēdējā sestdienā norisinājās ikgadējās Alojas novada sporta spēles. Šogad tās notika Vilzēnos. Sporta spēlēs bija iespēja izmēģināt savus spēkus gan individuālās, gan komandu sacensībās un dažādās grupās – bērnu, jauniešu, pieaugušo un senioru.

Komandām bija iespēja parādīt savus spēkus šādās disciplīnās: pludmales volejbols, traktora vilkšana, foto-orientēšanās, stafete, sacensības komandu kapteiņiem un kilometru krāšana, kas norisinājās no 1. līdz 26. augustam.

Savukārt senioriem šogad tika piedāvātas šādas disciplīnas: šautriņu mešana, basketbola metieni, “Saimnieka un saimnieces” stafete, foto-orientēšanās, krikets un asie prāti.

Bet, ja kāds vēlējās parādīt savu veiklību vai stiprumu individuāli, to varēja izdarīt individuālajās sacensībās: šautriņu mešana, basketbola metieni, kross, “Stiprais vīrs un stiprā sieva”, kā arī traktora vilkšana. Arī bērniem bija iespēja izpausties gan piedaloties sacensībās, gan izbaudot piepūšamo atrakciju priekus.

Alojas novada sporta spēļu rezultāti pieejami šeit.

Vairāk bildes: https://failiem.lv/u/hvg8jewk

VIDEO atskats pieejams šeit.

Liels paldies visiem, kuri apņēmās palīdzēt, deva savu laiku un ieguldījumu! Tāpat paldies visiem tiesnešiem un, protams, atraktīvajiem sportistiem!

Tiekamies nākamgad!

Foto: R. Grosa

Video: A. Vaičuks