Aloja

Alojas Ausekļa vidusskolas čempionāts volejbolā

100_5727

Uzvarētāji komanda „CĪNĪTĀJI”

Volejbols Alojas Ausekļa vidusskolā nebūt nav populārākais sporta veids, kaut gan ir bijuši gadi, kuros Limbažu rajona skolu sacensībās uzvarējuši gan zēni, gan meitenes. Diemžēl arī pieaugušo sacensībās alojiešus novada komandās gandrīz neredz.

 

Skolas volejbola interešu izglītības volejbola grupa šogad trenējas, un pēc šī brīža situācijas un vēlmes to darīt, iespējams, trenēsies arī turpmāk.

 

Darba aktivizēšanai organizēju 2015.gada skolas čempionātu jauktajām komandām. Patīkams pārsteigums bija vēlme piedalīties. Pie skolas piedāvājuma, viena desmitdaļa skolēnu volejbola sacensībās ir optimāls rādītājs.

 

Šī gada sacensības var tiešām saukt par interesantām, jo intriga par to, kura komanda uzvarēs, bija atklāta līdz pat otrā apļa pēdējā seta galotnei. Un ne velti, jo komandu ”BLACK/BULLS” un „CĪNĪTĀJI” spēļu uzvarētāju noskaidrošanai abās kārtās bija nepieciešami visi pieci seti. Katra komanda uzvarēja vienu savstarpējo spēli un visu izšķīra kopējais setu punktu skaits. Varonīgi cīnījās arī komanda „SPIDE”, kura itin bieži lika pasvīst arī uzvarētājiem. Var just gandarījumu, ka varējām redzēt gan saspringtas, gan labām servēm un gremdēm bagātas spēles. Sacensību pēdējā seta galotnē tomēr vēss prāts un meistarība diemžēl pietrūka.

 

Tā par skolas 2015.gada čempioniem, saņemot zelta medaļas un diplomus, kļuva komanda ”CĪNĪTĀJI” – Baiba Romanovska, Ita Netlova, Mārcis Trauliņš, Rūdis Bīviņš un Helmuts Bondars.

 

Sudraba medaļas un diplomi pilnīgi līdzvērtīgajai komandai “BLACK/BULLS” – Amandai Saulājai, Dignai  Bitmanei, Renāram  Zlaugotnim, kurš arī čempionāta labākais spēlētājs, Endijam  Kalniņam, Kristeram  Miezītim un Rūdolfam Kažokam.

 

Bronzas medaļas un diplomi komandai „SPIDE” – Madarai Ozolai, Larisai  Miķelei, Kevinam Bernhardam, Nilam Timermanim, Markusam Ķirsim un Viktoram Miķelim.

 

Paldies skolas direktorei par atbalstu un skaistajiem diplomiem!

Apsveicu visus sacensību dalībniekus un palīgus!

 

Aivars Auseklis