Aloja

ZAAO darbība atzinīgi novērtēta ar Ilgtspējas indeksa Sudraba kategoriju

indekss-sudrabs-g--11.jūnijā SIA “ZAAO” (ZAAO) Ilgtspējas indeksa apbalvošanas ceremonijā saņēma Sudraba kategorijas godalgu. Ilgtspējas indeksā ZAAO piedalās jau piekto reizi un gadu no gada pierāda savu spēju sasniegt augstus rezultātus piecās galvenajās darbības jomās: stratēģija, sabiedrība, vide, tirgus attiecības un darba vide.

 

ZAAO Attīstības daļas vadītāja Ingrīda Gubernatorova: – Esam gandarīti par saņemto novērtējumu. Šogad mums bija iespēja dalīties ar savu pozitīvo pieredzi arī Atbildīgās biznesa nedēļas ietvaros rīkotajā Atbildīgo ideju tirgū. Dalība Ilgtspējas indeksā ir motivējoša uz nepārtrauktu, kā atbildīga uzņēmuma, izaugsmi, kas īsteno šo nostāju gan pret saviem darbiniekiem, apkārtējo vidi, sabiedrību, piegādātājiem un mūsu klientiem.

 

Ilgtspējas indekss ir stratēģisks vadības instruments, kas balstīts uz starptautiski atzītas metodoloģijas pielietošanu, palīdzot Latvijas uzņēmumiem diagnosticēt savas darbības ilgtspēju un korporatīvās atbildības līmeni. Iniciatīvas partneri ir Korporatīvās ilgtspējas un atbildības institūts, Latvijas Darba devēju konfederācija un Latvijas Brīvo arodbiedrību savienība.

 

Plašāk par ilgtspējas indeksu

 

 

Informāciju sagatavoja:

Zane Leimane

SIA ZAAO sabiedrisko attiecību speciāliste

Rīgas iela 32, Valmiera, LV-4201

Mob.tālr.:26610013

E-pasts: zane.leimane@zaao.lv

Twitter.com/zaao_lv

Draugiem.lv/zaao

Facebook.com/ZAAOwaste

www.zaao.lv