Aloja

ZAAO rīko semināru pašvaldību speciālistiem

Lai iepazīstinātu ar atkritumu apsaimniekošanas nozares aktualitātēm, sniegtu jaunāko informāciju par uzņēmuma pakalpojumiem un aicinātu uz diskusiju savstarpējās komunikācijas pilnveidošanai, otrdien, 16.jūnijā SIA “ZAAO” (ZAAO) rīko semināru savas darbības teritorijas pašvaldību sabiedrisko attiecību speciālistiem, informatīvo izdevumu redaktoriem un pašvaldību kontaktpersonām komunikācijai ar uzņēmumu.

 

Seminārs notiek „Atbildīgas biznesa nedēļas 2015” ietvaros. Uzņēmuma speciālisti informēs par jaunumiem ZAAO pakalpojumos, konsultēs par otrreizējai pārstrādei derīgu materiālu atpazīšanu. Pasākuma dalībnieki iepazīsies ar uzņēmuma komunikācijas stratēģiju un iesaistīsies diskusijā par ērtākajiem un efektīvākajiem veidiem vides izglītības piedāvājumu saņemšanai. Semināra dalībnieki uzzinās arī par pašvaldībās izmantojamām digitālās komunikācijas formām.

 

Pasākuma otrajā daļā poligonā „Daibe” notiks Norvēģu finanšu instrumenta finansētā projekta „CSA „Daibe” atkritumu reģenerācijas procesu iekārtu modernizācija” atklāšanas seminārs. Īstenojot projektu, tiks panākts primāro energoresursu ietaupījums, otrreizējo izejvielu atguves apjoma pieaugums un radītas jaunas darbavietas.

 

Atgādinām, ka 28 pašvaldību uzņēmums ZAAO ir sācis jaunu sadarbības veidu ar pašvaldībām – izglītošanu un profesionālo zināšanu pārnesi pašvaldību atbildīgajiem darbiniekiem, lai kopīgi panāktu, ka ikviens pašvaldību iedzīvotājs pret apkārtējo vidi izturētos daudz atbildīgāk.

 

Informāciju sagatavoja:

Zane Leimane

SIA ZAAO sabiedrisko attiecību speciāliste

Rīgas iela 32, Valmiera, LV-4201

Mob.tālr.:26610013

E-pasts: zane.leimane@zaao.lv

Twitter.com/zaao_lv

Draugiem.lv/zaao

Facebook.com/ZAAOwaste

www.zaao.lv