Aloja

Limbažu jauniešu centra sporta diena ’’Mēs esam un būsim…’’

IMG_74361.jūlijā pie Lielezera norisinājās Limbažu jauniešu centra organizētā sporta diena “Mēs esam un būsim…”. Pasākumā piedalījās arī Alojas novada komanda “Kreisais krasts”, kas vēlāk sadalījās divās grupās – “Aloja” un “Aloja 1”, Salacgrīvas novada komanda ar nosaukumu “Bākas patruļa”, kas arī sadalījās divās grupās – “Salacgrīva 1” un “Salacgrīva 2”, kā arī Limbažu novada komanda “Nektarīns”.

 

Šī pasākuma mērķis bija popularizēt veselīgu dzīvesveidu un mācīties sadarboties dažādas situācijās un saliedēt kolektīvu, kas arī ļoti veiksmīgi izdevās pateicoties jautrajām un aktīvajām spēlēm, kā piemēram “Smilšu rausis”, kur pāri volejbola tīklam bija jāmētā smilšu maisiņi ar mērķi, lai savā laukumā paliktu pēc iespējas mazāk maisiņu, “Pīrādziņ nāc ārā”, proti visiem zināmā tautasbumba, “Es šodien jūku prātā”, “Esam un būsim”, ”Purva bridējs”, “Kafij’ pupiņas”, “Puse no sirds”, “Gaisa pavēlnieks”, “Cietais mērķis”, “Kino lenta”, “Minhauzena izklaide”, “Lidojošais paklājs” un “Dvieļbols”. Protams atpūšoties pie Lielezera nevies (Vismaz no Alojas) nepalaida garām iespēju izpeldēties.

 

Pasākuma beigās – apbalvošana, kur gan mēs, gan mūsu pretinieki dabūja daudzas vērtīgas balvas, bet mēs – Alojas novada komanda ieguvām nomināciju “Aktīvāka komanda”.

 

Kopumā pasākums izvērtās ļoti draudzīgs un aktīvs, kas patika gan pašiem organizētājiem, gan arī sacensību dalībniekiem.

 

Andrejs Vaičuks

Gunas Krūmiņas foto