Aloja

VUGD aicina uz atvērto durvju dienu visā Latvijā

Atzīmējot Ugunsdzēsēju un glābēju dienu, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) aicina 17.maijā no 10:00 līdz 19:00 nākt ciemos pie ugunsdzēsējiem glābējiem visā Latvijā!

 

Vai esi kādreiz bijis ugunsdzēsēju depo, tuvumā aplūkojis ugunsdzēsēju tehniku un sēdējis ugunsdzēsēju mašīnā?

Vai esi kādreiz aprunājies ar ugunsdzēsēju glābēju un pats uzvilcis viņa „darba tērpu”?

Vai esi kādreiz aizdomājies par to, kāda īsti ir ugunsdzēsēju glābēju ikdiena?

 

ADD_plakāts_2016Atvērto durvju dienā skolēnus un mazos bērnudārza audzēkņus iepazīstināsim ar ugunsdzēsēju glābēju ikdienu, izrādīsim ugunsdzēsēju depo un parādīsim VUGD tehniku, kā arī ļausim izmēģināt un pielaikot ugunsdzēsēju darba tērpu jeb aizsargtērpu, sniegsim atbilde uz visiem interesējošiem jautājumiem, atgādināsim par drošības noteikumiem un pastāstīsim par iespējām nākotnē kļūt par ugunsdzēsēju glābēju.

 

Ja plānojat kopā ar saviem audzēkņiem 17.maijā apmeklēt kādu ugunsdzēsēju depo, aicinām Jūs iepriekš pieteikt apmeklējuma laiku pie konkrētās VUGD daļas vai posteņa kontaktpersonas. 

Kontaktpersonu saraksts

 

Jau vairākus gadus VUGD maijā rīko Atvērto durvju dienu visās VUGD daļās un posteņos, kā arī Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžas Praktisko mācību nodaļā, tādējādi svinot ugunsdzēsības Latvijā dzimšanas dienu – šogad atzīmējam jau 151.jubileju! Kā ikviens, arī ugunsdzēsēji glābēji dzimšanas dienā ļoti priecājas par dāvanām! Tāpēc aicinām Jūs mudināt bērnus sagatavot, piemēram, īpašu zīmējumu vai labu vārdu vēlējumu un 17.maijā to pašiem personīgi uzdāvināt ugunsdzēsējiem.

 

Uz tikšanos VUGD atvērto durvju dienā 17.maijā!

_____________________

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta
Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa
Tālr: 67075854
E-pasts:
prese@vugd.gov.lv