Aloja

rprRīgas plānošanas reģiona Uzņēmējdarbības centrs sadarbībā ar Latvijas-Lielbritānijas Tirdzniecības kameru š.g. 27.aprīlī plkst. 11:00, Rīgā, Rātslaukums 1, Rīgas pilsētas domes 508 telpā rīko semināru & diskusiju “Uzņēmēju iespējas Rietumu Anglijas reģionā – kas jāzina pirms un pēc …”. 

 

Semināra ietvaros tiks apskatītas tēmas par uzņēmēju iespējām Rietumu Anglijas reģionā,  praktiski padomi – kas jāzina, pirms veido sadarbību vai attīsti darījumu ar partneri? Kā sagatavoties produkta, piedāvājuma prezentēšanai? Kas jāzina pēc sadarbības izveides? Kādas prezentēšanas nianses ir būtiskas, runājot ar Lielbritānijas potenciālajiem biznesa partneriem? Mūsdienu pieeja – kā attīstīt biznesu Lielbritānijā, faktiski atrodies un darbojies Latvijā? Ieskats Lielbritānijas tiesībās. 

 

Semināru & diskusiju  vada Latvijas – Lielbritānijas Tirdzniecības kameras ģenerāldirektors un valdes priekšsēdētājs Mārcis Liors Skadmanis. (Diplomēts jurists, kurš specializējies starptautiskajās privāttiesībās un uzņēmējdarbības attīstībā, īpaši Lielbritānijas tiesībās).

 

Interesenti aicināti līdz š. g. 25. aprīlim pieteikt dalību semināra aizpildot anketu šeit:  vai zvanot pa tālruni 67217975.

 

Informāciju sagatavoja:

Rīgas plānošanas reģiona

Uzņēmējdarbības centrs