Aloja

NVA turpina darba devēju pieteikumu pieņemšanu dalībai Vakanču gadatirgos

nvaNodarbinātības valsts aģentūra (NVA) jau ceturto gadu visos valsts reģionos rīko Vakanču gadatirgus, lai darba meklētājiem palīdzētu atrast darbu, bet darba devējiem – vajadzīgos darbiniekus. Aicinām darba devējus pieteikties dalībai NVA Vakanču gadatirgos, kas šopavasar norisināsies vairākās Latvijas pilsētās.

 

Vakanču gadatirgos darbosies arī NVA stends, kura apmeklētājus NVA darbinieki informēs par aģentūras pakalpojumiem un atbalstu darba devējiem un darba meklētājiem. Vakanču gadatirgos būs pieejami NVA karjeras konsultanti, kas darba meklētājiem sniegs ieteikumus profesijas izvēles un karjeras plānošanas jautājumos, CV un pieteikuma vēstules sagatavošanā, kā arī informēs, kā pareizi meklēt darbu, tostarp, plašākajā CV un brīvo darba vietu datu bāzē Latvijā – NVA CV/Vakanču portālā.

 

Dalība NVA Vakanču gadatirgos gan darba devējiem, gan darba meklētājiem ir bez maksas!

 

NVA Vakanču gadatirgus Cēsīs norisināsies 11.maijā Vidzemes koncertzāles 1.stāva vestibilā (Raunas ielā 12-1, Cēsīs), Ventspilī – 17.maijā Ventspils Kultūras centrā (Kuldīgas ielā 18, Ventspilī), bet Rīgā – 25.maijā laukumā pie Kongresu nama (K.Valdemāra ielā 5, Rīgā). Visi trīs Vakanču gadatirgi darbosies no plkst. 10:00 līdz 13:00. Darba devējiem tāpat ir arī iespēja pieteikt vakances un dalību 25.aprīlī rīkotajā NVA Vakanču gadatirgū Bauskā, kā arī NVA Valkas filiāles un Igaunijas nodarbinātības dienesta Valgas nodaļas organizētajā vakanču pasākumā “Livonijas darba tirgus 2017”, kas norisināsies 27.aprīlī Valgas Kultūras un interešu centrā. Vēl divi Vakanču gadatirgi notiks rudenī: 12.septembrī NVA organizēs Vakanču gadatirgu Jelgavā, bet 27.oktobrī – Rēzeknē.

 

Pieteikt vakances darba devējs var, sazinoties ar to NVA filiāli, kuras rīkotajā Vakanču gadatirgū viņš vēlas piedalīties, visu NVA filiāļu kontaktinformācija pieejama aģentūras interneta vietnē (www.nva.gov.lv).