Aloja

Uzņēmēji aicināti uz tikšanos ar zinātniekiem un pētniekiem

Bez nosaukumaJums ir lielisks produkts, taču esat pārliecināts, ka tā potenciāls ir daudz lielāks? Atšķirības starp uzņēmēju un zinātnieku šķiet pārāk daudz, lai kopīgi sadarbotos produkta attīstībā? Atbalstu sadarbības projektiem piedāvā tikai liela budžeta pasākumiem, kas Jūsu vajadzības neietver? Var šķist pārāk sarežģīti uzsākt veiksmīgu sadarbību starp uzņēmēju un zinātniekiem un pētniekiem, taču tā nemaz nav. Vajag tikai vienreiz kopā satikties, lai saredzētu, ka vēlamies vienu un to pašu. Jo vairāk uzņēmēji un zinātnieki meklēs ceļu viens pie otra, jo veiksmīgāk kopīgi attīstīsimies.

 

Vidzemes plānošanas reģions kopā ar zinātnes un pētniecības institūtiem organizē tikšanos ar uzņēmējiem, lai atbildētu uz uzņēmēju interesējošajiem jautājumiem, kā arī pastāstītu par veiksmīgākajiem sadarbības veidiem produktu attīstībā.

 

Ja arī Jūsu uzņēmumam interesē sadarbības iespējas ar zinātniekiem un pētniekiem, aicinām Jūs piedalīties diskusijā “Produkta attīstība sadarbībā ar pētniekiem un zinātniekiem”, kas norisināsies šī gada 25. augustā Hotel “WOLMAR”, Tērbatas iela 16A, Valmiera no plkst. 09:30.

 

Pieteikšanās pasākumam līdz 23.08. ŠEIT.

 

Detalizēta dienas kārtība atrodama ŠEIT.