Aloja

Darba devēj! Vai esat saskāries ar grūtībām atrast kvalificētu vidējā un augstākā līmeņa personālu vietējā darba tirgū?

ESF projekts Nr.7.1.2.1./15/I/001 “EURES tīkla darbība Latvijā”

 

Darba devēj! Vai esat saskāries ar grūtībām atrast kvalificētu vidējā un augstākā līmeņa personālu vietējā darba tirgū? Paveriet savu skatu plašāk – iespējams Jums atbilstošs kandidāts atrodas kaimiņvalstī vai citur Eiropā!

 

20.oktobrī norisināsies vēsturē pirmais triju Baltijas valstu nodarbinātības dienestu un Eiropas Nodarbinātības dienestu tīkla (EURES) kopīgi organizēts tiešsaistes darba gadatirgus „Tava karjera Baltijā”.

 

Gadatirgus norisināsies ar Eiropas Komisijas (EK) atbalstu Eiropas darba dienu platformā www.europeanjobdays.eu, kurā darba devēji, reģistrējoties, varēs izveidot sava uzņēmuma elektronisku profilu, prezentēt uzņēmumu, publicēt vakances, saņemt iespējamo kandidātu CV, bet pasākuma dienā – 20.oktobrī – darba devēji, atrodoties savā birojā, varēs tiešsaistē tikties ar darba meklētājiem „virtuālajās” darba intervijās.

 

Gadatirgū piedalīsies Latvijas, Lietuvas un Igaunijas darba devēji, lai piesaistītu saviem uzņēmumiem kvalificētus speciālistus no Baltijas un citām Eiropas valstīm. Savukārt tīkla sadarbības partneri par darba un dzīvošanas nosacījumiem, biznesa uzsākšanas iespējām Baltijas valstīs informēs interesentus citās Eiropas valstīs.

 

Aicinām darba devējus piedalīties tiešsaistes darba gadatirgū „Tava karjera Baltijā” un izmantot tā dažādās iespējas!

 

Gan darba devējiem, gan darba meklētājiem dalība pasākumā ir BEZ MAKSAS!

 

Pasākuma nosaukums: Tava karjera Baltijā (Fast-Track Career in the Baltics);
Norises laiks: 2017.gada 20.oktobrī no plkst. 11:00 līdz 15:00;
Norises vieta: Eiropas darba dienu platforma www.europeanjobdays.eu;
Darba valoda: angļu, bet Latvijas darba meklētājiem un Latvijas valsts piederīgajiem ārzemēs – latviešu;
Dalībnieki: Baltijas valstu darba devēji un Baltijas un citu Eiropas valstu darba meklētāji ar vidējā un augstākā līmeņa kvalifikāciju.

 

Reģistrēšanās pasākumam notiek līdz 13.oktobrim, sazinoties ar koordinatoriem Latvijā – Andri Segliņu (e-pasts: Andris.Seglins@nva.gov.lv, tālr. 26591666) un Agiju Mickeviču (e-pasts: Agija.Mickevica@nva.gov.lv, tālr. 26645566).

Informācijai:

  • EURES ir Eiropas valstu nodarbinātības dienestu tīkls, kura darbību koordinē Eiropas Komisija un kas pārstāv visu Eiropas Savienības dalībvalstu, kā arī Norvēģijas, Islandes, Lihtenšteinas un Šveices nodarbinātības dienestus.
  • EURES misija ir atbalstīt darbaspēka brīvu pārvietošanos Eiropā.
  • EURES tīklā visā Eiropā strādā vairāk nekā 900 EURES konsultanti, kas ir specializējušies praktiskos, juridiskos un administratīvos jautājumos saistībā ar Eiropas darba mobilitāti starpvalstu un pārrobežu līmenī.
  • Latvijā EURES tīklu pārstāv Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) un tās EURES konsultanti NVA Rīgas, Liepājas, Cēsu, Rēzeknes un Daugavpils filiālēs.

 

Saites: 
www.nva.gov.lv/eures – NVA EURES konsultanti

www.eures.europa.eu – EURES – Eiropas darba mobilitātes portāls