Aloja

Siguldā norisināsies Uzņēmēju forums, uz kuru aicināti arī apkārtējo pašvaldību uzņēmēji

Forums_2017 _dienas kārtībaSiguldas biznesa inkubators un Siguldas novada pašvaldība aicina pieteikties otrajam Siguldas novada Uzņēmēju forumam, kas norisināsies 10. novembrī Siguldas Valsts ģimnāzijas aktu zālē, Krišjāņa Barona ielā 10.

 

Foruma programmā ikviens interesents varēs iepazīties ar dažādu jomu profesionāļu redzējumu par inovācijām, biznesa izaugsmi un attīstības perspektīvām Latvijā, korporatīvajiem risinājumiem, mūsdienīgu darbinieku piesaisti un citām aktualitātēm. 

 

Pasākumu atklās Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics. Foruma lektori: uzņēmējs, biznesa treneris Dāvids Štēbelis, Stokholmas Ekonomikas augstskolas pasniedzējs Roberts Ķīlis, „Latvijas Mobilais Telefons” korporatīvo risinājumu vadītājs Sandis Rinķis, Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas direktore Madara Ūlande, „CV Market Latvia” biznesa attīstības vadītājs Kristaps Kolosovs, kā arī siguldietis, zinātnieks un uzņēmējs Kārlis Gross.

Foruma dalībniekiem būs iespēja iesaistīties diskusijās un tīklošanās procesā ar pārējiem apmeklētājiem un lektoriem, tādējādi, dibinot jaunus kontaktus.

 

Reģistrēšanās pasākumam:

https://docs.google.com/forms/d/152rc7DKk4-oqXVwEwMxLVu5OY2aI6TlOeOnnsFGgprk/viewform?edit_requested=true

 

Dalība ir bez maksas, taču vietu skaits ir ierobežots. Aicinām pieteikties forumam līdz 7.novembrim.

 

Siguldas novada Uzņēmēju forumu organizē Siguldas novada pašvaldība sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstību aģentūras Siguldas biznesa inkubatoru.

 

Kontaktinformācija:

Signe Millere

Projektu vadītāja

Siguldas biznesa inkubators

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra

62400903

signe.millere@liaa.gov.lv

www.liaa.gov.lv