Aloja

Alojas Mūzikas un mākslas skolai sirsnīgs koncerts un izstāde

17.decembrī Alojas Mūzikas un mākslas skolas kolektīvs pulcējās Alojas kultūras namā uz kopīgu koncertu un izstādi “Silti Ziemassvētki klāt”.

Koncerts sākās, audzēkņiem Miķelim Siliņam iededzot Adventa sveci un Sīmanim Siliņam atskaņojot dziesmu “Katru gad’ no jauna”.

Atskaņojot Adventa laikam piemērotu repertuāru koncertā uzstājās visi skolas kolektīvi – koris, koklētāju, ģitāristu, pūšamo instrumentu, klavieru ansambļi un solisti- Linda Sondare, Marija Alise Jenča, Emīls Kārlis Grīnbergs un Violeta Anete Birkava.

Ar savu Ziemassvētku stāstu un novēlējumu koncertu papildināja audzēknis Jānis Nauris Čukurs, skolotāji Ieva Veide, Andrejs Sņeško un Jānis Ansons.

Siltu noskaņu radīja audzēkņu un pedagogu darbu izstāde un svētku noformējums zālē. To papildināja kuplā vecāku un klausītāju klātbūtne. Pasākumā pateicāmies visiem vecākiem par atbalstu un sadarbību, visiem audzēkņiem un pedagogiem  par ieguldīto darbu!

Skolas sarūpētās dāvanas par labām un teicamām sekmēm saņēma mākslas skolas audzēkņi – Kristiāna Būda, Kate Estere Frīdenfelde, Markuss Gūtmanis, Liene Beatrise Puidīte, Sabīne Liepiņa, Eduards Trukšāns, Kitija Pļaviņa, Samanta Kruja un Karīna Aleksandra Jenča.

Par ļoti labām sekmēm un aktīvu koncertdarbību dāvanas saņēma mūzikas skolas audzēkņi – Sīmanis Siliņš, Rūdolfs Roļskijs, Gunita Džaparova, Patriks Jānis Gridjuško, Sanija Bērziņa, Marija Alise Jenča, Edvards Kaļva, Sabīna Kozlovska un Monta Milda Grīnberga.

Pasākuma noslēgumā cienājāmies ar siltu tēju un piparkūkām, ko mums dāvāja  Ņina Šabana un kafejnīca NINA. Atvadoties katrs klausītājs saņēma saldu dāvaniņu par ko paldies Alojas Mms Atbalsta biedrībai un Alojas Mms pedagogiem.

Lai dziesmas“Klusa nakts, svēta nakts”vēsts, ko koncerta izskaņā dziedājām visi kopā, nebeidzas šodien vai rīt, bet vienmēr turpinās mūsu dzīvē!

Priecīgus Ziemassvētkus!

Alojas Mūzikas un mākslas skolas direktore Laila Ulmane

Andreja Sņeško foto