Aloja

Limbažu fonds aicina novadu seniorus uz koncertuzvedumu “Lai sasaucamies, lai dziedam”

Pirmdien, 26.februārī, plkst.12.00 Limbažu kultūras namā, projekta “Svētku pakas un pasākumi Alojas, Krimuldas, Limbažu Salacgrīvas novada sirmgalvjiem 2017/2018” ietvaros, izskanēs Latvijas Operetes fonda koncertuzvedums “Lai sasaucamies, lai dziedam”. Pasākumā piedalīties tiek aicināti Limbažu, Salacgrīvas, Alojas un Krimuldas novadu seniori.

 

Muzikālu stāstu izdziedās un dejos Operetes teātra solisti Marlēna Keine, Jolanta Strikaite-Lapiņa, Emīls Kivlenieks, Nauris Indzeris un operetes dejotāji. Režisors Valdis Lūriņš.

 

“Šis koncertuzvedums ir stāsts par dzīvi, kas bieži vien ir teātris. Mūzikā ceļosim pa dažādiem dvēseles stāvokļiem – priecīgiem, smeldzīgiem, sapņainiem. Ilūzija ir tā, kas mūsos uztur pozitīvo domāšanu. Cilvēks ir radīts, lai mīlētu un sapņotu. Šis būs muzikāls stāsts par vienkāršām, bet būtiskām vērtībām, ko svarīgi nepazaudēt šajā mūsu dzīves spēlē,” norāda koncertuzveduma režisors Valdis Lūriņš.

 

Koncertuzvedumā “Lai sasaucamies, lai dziedam!” skanēs Elgas Īgenbergas, Arvīda Žilinska, Raimonda Paula, Jāņa Mediņa, Mārtiņa Brauna, Ivara Vīgnera, Valda Zilvera, Imanta Kalniņa, Induļa Kalniņa, Jāņa Lūsēna, Aleksandra Kublinska labi pazīstamas un skatītāju iemīļotas dziesmas.

 

Koncertuzveduma horeogrāfisko ietērpu veidos Alberts Kivlenieks, krāšņu kostīmu un scenogrāfijas māksliniece būs Elīna Milta.

 

Šī gada Lieldienu laikā Limbažu fonds pēdējo reizi projekta ietvaros sveiks novadu seniorus ar īpašām svētku paciņām.

 

Pasākums ir bez ieejas maksas. Pasākumu līdzfinansē Borisa un Ināras Teterevu fonds.

 

Sandra Taube

Nodibinājuma „Limbažu fonds”

Sabiedrisko attiecību speciāliste