Aloja

Labdarības Bumbu rallijā Staicelē izdodas piesaistīt 437 eiro vietējo projektu atbalstam

Sestdien, 14.jūlijā, festivāla “100 dienas ar futbolu” ietvaros Staicelē norisinājās Labdarības bumbu rallijs, kura laikā ikvienam bija iespēja ziedot līdzekļus Limbažu fonda 2019.gada projektu konkursam. Pateicoties ziedotāju atbalstam projektu konkursos līdz šim sniegts atbalsts daudzām vietējo iedzīvotāju idejām apkārtējās vides sakārtošanā. Kopumā 2019. gada iedzīvotāju projektu ideju  īstenošanai Staiceles  pasākumā saziedoti 437 eiro.

                Salacas upē tika ielaistas 184 par ziedojumiem iegādātās bumbas. Vietējie uzņēmēji bija saziedojuši daudzas noderīgas balvas, sākot ar dažādiem kulinārijas izstrādājumiem, līdz pat rūpīgi izlolotām amatnieku un rokdarbnieku balviņām. Kopumā, ar vietējo uzņēmēju un citu Alojas novada līdzcilvēku atbalstu, loterijai tika sagādātas 105 pilnas lozes.

                Pirmo reizi notika arī uzņēmēju futbola mačs, kas norisinājās upē. Pirmajā Limbažu fonda organizētajā  labdarības futbola mačā piedalījās divi uzņēmumi – IK Vairis Kuzins un SIA “Saldo IM“. Spraigā cīņā uzvarēja SIA “Saldo IM” komanda, iegūstot iespēju kolektīva pasākumu rīkot atpūtas kompleksā “Meža salas”.

                Limbažu fonds izsaka pateicību Imanta Urpena Z/S “Šita&Ke”, Andrejam Lācim, Maijai Īzajai, Uvim Ezerniekam un Rūtai Stumpei, Santai Lazdiņai, Puikules muižai, Edvīnam Rudzītim, kafejnīcas “NINA S” kolektīvam, Alojas novada domei, klubiņam “Saulgriezes” Staicelē, SIA “Aloja Starkelsen”, TLMS “Staicele”, saimniecībai “Strēlnieki”, Gunitai Rozītei, Sandrai un Ziedonim Viršiem no Z/S “Ābeļziedi”, saimniecībai “Lielkalni”, kā arī kafejnīcas ”Milvus” kolektīvam par skaistajiem un dāsnajiem ziedojumiem, bez kuriem Labdarības bumbu rallijs nebūtu izdevies! Paldies arī dalībniekiem, Staiceles Sporta profesionālās vidusskolas audzēkņiem, kā arī pārējiem pasākuma organizatoriem.

Limbažu fonds izsaka arī pateicību Sabiedrības integrācijas fondam (SIF), kas, atbalstot projektu “Limbažu fonda darbības stiprināšana” sniedzis savu ieguldījumu, lai turpmākie Labdarības bumbu ralliji būtu drošāki un pamanāmāki.

Sandra Taube

Nodibinājuma “Limbažu fonds”

Sabiedrisko attiecību speciāliste