Aloja

Sociālās uzņēmējdarbības konference

lm26. septembrī Labklājības ministrija aicina ikvienu interesentu uz Sociālās uzņēmējdarbības konferenci. Konference ir simbolisks veltījums Latvijas valsts pastāvēšanas simtgadei, jo tieši šogad stājās spēkā Sociālā uzņēmuma likums, un ir sākusies aktīva sociālo uzņēmumu reģistrācija. 

 

Sociālās uzņēmējdarbības konference būs lieliska iespēja vienuviet uzzināt visu aktuālāko un svarīgāko par sociālo uzņēmējdarbību – tajā tiks izskaidrots, ko regulē un kādus praktiskus ieguvumus sniedz Sociālā uzņēmuma likums, kā iegūt sociālā uzņēmuma statusu un kādas ir biežāk pieļautās kļūdas, pretendējot uz sociālā uzņēmuma statusu. Vērtīgi būs dzirdēt informāciju par granta saņemšanas nosacījumiem un uzklausīt ieteikumus, kā sagatavot veiksmīgus finansējuma pieprasījuma projektus. Pasākuma iedvesmojošākā daļa būs trīs sociālo uzņēmēju pieredzes stāsti – par savu ceļu līdz sociālā uzņēmuma dibināšanai un granta saņemšanai stāstīs jaunizveidotais sociālais uzņēmums “KK Original Design”, Cēsu Jaunā skola un Latvijas Samariešu apvienība. Konference noslēgsies ar kopīgu diskusiju par sociālās uzņēmējdarbības tendencēm un nākotnes attīstību Latvijā. 

 

Konferences moderatore – TV žurnāliste Kristīne Garklāva.

 

Pilnu konferences programmu skatīt ŠEIT  pdf.gif - 641 B 
Konferences runas personu aprakstus skatīt ŠEIT pdf.gif - 641 B

 

Dalība konferencē ir bez maksas, un tā norisināsies Rīgā, VEF Kvartāla Kamerzālē, Ieriķu ielā 5A.

 

Konference būs skatāma arī video tiešraidē Labklājības ministrijas tīmekļvietnē – ŠEIT un sociālā tīkla Facebook lapā – ŠEIT

 

Pieteikties konferencei var līdz 17. septembrim, aizpildot tiešsaistes anketu ŠEIT

 

Vairāk informācijas par konferences norisi:

 

Juris Cebulis – juris.cebulis@lm.gov.lv
Līga Ivanova – 
liga.ivanova@inbox.lv

 

Svarīgi! Vietu skaits konferencē ir ierobežots – no vienas organizācijas, uzņēmuma, institūcijas dalībai konferencē tiks apstiprināti ne vairāk kā divi pārstāvji. Apstiprinātajiem konferences dalībniekiem ziņa par dalību konferencē tiks nosūtīta elektroniski pēc 17. septembra.