Aloja

Zolītes turnīrs Staicelē Jauniešu klubiņā “Čempiņš”

Pavasaris klāt un kārtējo reizi klubiņā risinājās zolītes turnīrs, visiem, kam patīk šī spēle. Šajā turnīrā piedalījās 18 spēlētāji. Divi spēlētāji mērojuši tālu ceļu no Rūjienas Haralds Danebergs un Māris Stiere. Kā parasti mūs atbalstīja arī no Vilzēniem Sergejs Fiļipovs, Mārcis Pēkšens, Jānis Brencis, Juris Ozols, Gints Kvante, kā arī vietējie spēlētāji Uģis Vasiļjevs, Raitis Kleimasts, Sandija Eglīte, Arnis Eglītis, Jānis Vītols, Imants Smiļģis (pagājuša turnīra uzvarētājs), Vilnis Andersons, Arnis Pēcis, Dainārs Konrāds, Inga Konrāde un Udo Gustavsons.

Spēlēja 5 kārtas pa 50 minūtēm ar 15 minūšu pauzi, lai varētu iedzert kafiju, tēju, ūdeni un pacienāties dažāda veida cepumiem un konfektēm. Spēles bija spraigas un neizpalika bez asumiem, sāpīgiem kritumiem un arī priecīgām gavilēm par uzvarēto partiju. Līdz pat 5 kārtai nebija skaidrs, kurš uzvarēs, jo uz pirmo vietu pretendēja vairāki spēlētāji. Udo Gustavsons atteicās spēlēt pēdējā kārtā minot iemeslu un devās prom. Sašutums bija liels, bet esam visi pieauguši un darām to ko gribam. Ļoti žēl, kā tā notika. Un ceru, ka uz priekšdienām, tas neatkātosies. Tāpēc vien galdiņš palika bez viena spēlētāja. Pat ierosināju viņu sodīt par to, bet tad jau redzēsim. Laiks rādīs.

Turnīrs sākās 11:00 un noslēdzās ap 16:30. Vietu sadalījums ir sekojošs: 18. vieta Udo Gustavsons, 17. vieta Juris Ozols, 16. vieta Raitis Kleimasts, 15. vieta Imants Smiļģis, 14. vieta Mārcis Pēkšens, 13. vieta Sandija Eglīte, 12. vieta Jānis Vītols, 11. vieta Sergejs Fiļipovs, 10. vieta Vilnis Andersons, 9. vieta Gints Kvante, 8. vieta Uģis Vasiļjevs, 7. vieta Jānis Brencis, 6. vieta Arnis Eglītis, 5. vieta Inga Konrāde, 4. vieta Arnis Pēcis. Un godalgotie vietu ieguvēji Dainārs Konrāds III.vieta, Māris Stiere II.vieta un Haralds Danebergs I. vieta. Uzvarētāji tika pbalvoti ar medaļu, diplomu un  pirmās vietas ieguvējs Haralds Danebergs tika pie turnīra uzvarētāja  kausa. Pārējiem spēlētāji saņēma nelielas mierinājuma balviņas.

Paldies visiem par negaidīto atsaucību. Viss lielākais paldies Vilzēniešiem un Sergejam Fiļipovam par piedalīšanos turnīrā. Tiksimies arī nākamajos turnītros.

Dainārs Konrāds