Aloja

Mazsalacas kausa izcīņa volejbolā

Nu jau otro gadu Mazsalacas volejbola komanda rīko volejbola turnīru Mazsalacas vidusskolas sporta zālē. Tiek uzaicinātas komandas piedalīties turnīrā un Alojas komanda piekrita, jo mums patīk spēlēt volejbolu. Tā ir ļoti laba pieredzes iegūšanai, jo pretī spēlē ne vienmēr ierastie pretinieki. Un tas dod pieredzi, tas vienmēr ir pozitīvi. Turnīrā piedalījās četras komandas: mājinieki Mazsalaca/Ramata, Aloja, Latvijas Valsts Meži(LVM) un Smiltenes komanda. Izspēlēja vienu apli līdz 2 uzvarētiem setiem un līdz 21 punktam. Komanda, kura ierindojās 1. vai 2.vietā cīnījās par zeltu, bet 3. un 4. vietas cīnījās par bronzu. Cīņā par medaļā pilnā spēle, tas ir, spēle trīs uzvarēti seti līdz 25 punktiem.

Par zeltu cīnījās Mazsalacas /Ramata pret Latvijas Valsts Meži(LVM), bet par bronzu Aloja un Smiltene. 1.vietu izcīnīja Mazsalaca/Ramata 5 setu spēlē uzvarot ar 3:2.

Alojas komanda cīnījās par 3.vietu pret Smilteni. Spēle bija sīva, jo neviens negribēja zaudēt.  1 sets ar 27:25 uzvar Alojas komanda. 2 setu ar 25:23 uzvarēja Smiltenes komanda un arī 3 setu ar uzvar Smiltenes komanda ar 27:25. Bet 4 setā Alojas komanda salūza vai pietrūka spēka un zaudējums ar 25:15. Un zaudējot Smiltenei visā spēlē ar 3:1.Alojas komanda palika sāpīgajā 4.vietā. Bet man prieks  par spēlētājiem, ka viņi cīnījās līdz gala. Un guva pieredzi un mācību, ka nedrīkst atslābināties un jācīnās līdz galam. Komandā spēlēja Deniss Kuzmenko, Rolands Lācis, Valters Jānis Stumps, Didzis Plusniņš, Mārcis Pēkšens, Sandris Grakovičš un Dainārs Konrāds. Liels paldies viņiem par atbalstu. Man liels gandarījums spēlēt kopā ar viņiem un cīnīties par uzvarām. Tiksimies citā reizē.