Aloja

Alojas novads piedalījās “Vidzemes uzņēmēju dienās 2019”

Šogad “Vidzemes uzņēmēju dienas 2019” norisinājās 17. un 18. maijā. Daudznozaru izstādē piedalījās pašvaldības, izglītības iestādes, pakalpojumu sniedzēji, dažādu produktu ražotāji, kā arī mājražotāji. Arī Alojas novada pašvaldība piedalījās izstādē kopā ar uzņēmumiem zem vienotas telts.

Alojas novada pašvaldību izstādē pārstāvēja tūrisma informācijas centra vadītāja Inese Timermane un komercdarbības speciāliste Sabīne Stūre. Savukārt no uzņēmumiem piedalījās Z/S “Strēlnieki”, kuri izgatavo kazas piena produkciju; saimnieciskās darbības veicējs Valērijs Šabans, kurš izgatavo rotaslietas no polimēra māla; mājamatnieki Gunārs un Andrejs Lāči, kuri izgatavo mājas un interjera priekšmetus no koka un saimnieciskās darbības veicēja Gunita Rozīte, kura darina dažādus rokdarbus (bērnu apģērbu, sedziņas bērniem, rotaļlietas, ziedu vainagus u.c.).

Izstādes laikā Alojas novada pašvaldības pārstāvji popularizēja Alojas novadu, kā arī aicināja izstādes apmeklētājus piedalīties viktorīnā par Alojas novadu, tādejādi vēl vairāk popularizējot Alojas novadu, protams, pareizo atbilžu zinātājiem tika arī kāda balviņa no Alojas novada pašvaldības un Alojas novada uzņēmumiem. Savukārt uzņēmēji bija gandarīti, ka izstādes laikā cilvēki izrādīja interesi par Alojas novada uzņēmumu produkciju un bija izdevies gūt gana lielu peļņu.

Sabīnes Stūres teksts un foto