Aloja

Paziņojums par tarifa projektu

SIA “ZAAO”, reģ.nr. 44103015509, Rīgas iela 32, Valmiera 2019.gada 15.jūlijā Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedza sadzīves atkritumu apglabāšanas tarifa projektu poligonā “Daibe”, Stalbes pagastā, Pārgaujas novadā, kas ir aprēķināts saskaņā ar Regulatora padomes 2017.gada 16.februāra lēmumu Nr.1/5 Sadzīves atkritumu apglabāšanas pakalpojuma tarifa aprēķināšanas metodika.

Tarifa izmaiņas ir saistītas ar izmaiņām tehnoloģiskajā procesā, kas attiecas uz atkritumu priekšapstrādi un sagatavošanu apglabāšanai. Nepieciešams uzsākt arī pakalpojumu nodrošināšanā iesaistītās tehnikas (kompaktora, frontālā iekrāvēja) un tehnoloģisko iekārtu (reversās osmozes infiltrāta attīrīšanas iekārtas) nomaiņu un modernizāciju. Tās iegādātas laika posmā no 2003. – 2006.gadam ES Kohēzijas fonda finansēto projektu ievaros un šobrīd ir fiziski un morāli novecojušas. Ir pārrēķināta arī SIA “ZAAO” meitas uzņēmuma SIA “ZAAO Enerģija” darbības ieņēmumu ietekme uz sadzīves atkritumu apglabāšanas tarifu no elektroenerģijas realizēšanas obligātā iepirkumā.

Iepazīties ar tarifu projektā ietverto vispārpieejamo informāciju, kā arī sniegt savus priekšlikumus un ieteikumus par sadzīves atkritumu apglabāšanas tarifa projektu  lietotājs var SIA “ZAAO” birojā Rīgas ielā 32, Valmierā katru darba dienu no plkst. 9.00 līdz 12.00, iepriekš sazinoties ar  Finanšu daļas vadītāju – izpilddirektori Ievu Barutinu, tālr. 64281250.

Priekšlikumus un ieteikumus par tarifa projektu rakstveidā vai elektroniski var iesniegt SIA “ZAAO”, Rīgas iela 32, Valmiera, LV-4201, e-pasts zaao@zaao.lv, kā arī Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai (Rīgā, Ūnijas ielā 45, faksa Nr.67097277, e-pasta adrese: sprk@sprk.gov.lv) 20 dienu laikā no šī paziņojuma publicēšanas normatīvajos aktos noteiktajā kartībā.