Aloja

Iespēja piedalīties “Latvijā radīts” projektā

Sveiciens radošajiem!

Piedāvājam jums brīnišķīgu iespēju veidot sadarbību ar projektu www.latvijaradits.lv – izvietot informāciju un reklāmu par savu ražoto preču vai sniegto pakalpojumu klāstu mūsu portālā bez maksas!

Projekts atbalsta sociālo uzņēmējdarbību un individuālos darba veicējus ar īpašām vajadzībām, interneta platformā piedāvājot vairākas iespējas informācijas saturam.

Radītajā sadaļā www.koparadits.lv lietotāji tiek aicināti iepazīties ar produkciju, iegādāties to, izmantot sniegtos pakalpojumus un atbalstīt cilvēkus, kuri diendienā rūpējas par to, lai pasaule kļūtu labāka.

Informācija, kura tiek publicēta sadaļā “Kopā radīts”, ir atrodama un darbojas visa projekta ietvaros– arī galvenajā meklētājā “Latvijā Radīts” pirmajā lapā –

kopā ar citiem Latvijas uzņēmumiem un to piedāvājumiem.

Mūsu mērķis ir neatdalīt un nešķirot nevienu – tieši otrādi – integrēt sabiedrībā to līdzcilvēku daļu, kuri nevar atļauties maksāt par sava radītā meistardarba reklāmu, kā rezultātā ir daudz grūtāk sasniegt savu mērķauditoriju – tos, kuri varētu būt ieinteresēti konkrētajā precē vai pakalpojumā.

Rakstiet mums uz e-pasta adresi: soc@latvijaradits.lv ,

vēstulē norādot savu kontaktinformāciju, sazināsimies ar katru no Jums individuāli!

Projekts Latvijā Radīts realizēts ar AS “Attīstības finanšu institūciju Altum”,

Eiropas Sociālā fonda projekta NR 9.1.1.3/15/I/001 “Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai” un Labklājības ministrijas atbalstu.


SIA LAIMA LV ir sociālā uzņēmuma statuss un tā ir Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas biedrs.