Aloja

Vilzēnos aizvadīts Labdarības koncerts Burvju deja

II Adventes sestdienā, 7. decembrī, Vilzēnu tautas namā notika Labdarības pasākums – koncerts Burvju deja. Šāds pasākums Vilzēnos norisinās jau trešo gadu sadarbībā ar biedrību “Atbalsts Alojas Ausekļa vidusskolai” un deju grupu Magic Dance.

Pasākumā tika vākti ziedojumi ar mērķi atbalstīt  Alojas novada Aprūpes namu iemītniekus – SIA Aprūpes nams “Urga” , SIA “Alojas veselības aprūpes centrs” un Rekreācijas centrs “Vīķi”

Šogad  saziedotā kopējā summa  293,40 eiro, kas proporcionāli tika sadalīta trīs daļās, katrs Aprūpes nams  saņēma 97,80 eiro. Līdzekļi tiks novirzīti dažādām aprūpes centru vajadzībām. 

Labdarības pasākuma koncertā piedalījās astoņas deju grupas – Anemone un Magic Dance no Vilzēnu tautas nama, Guzel no Ungurpils un novada viesi Dzintare no Matīšu tautas nama, Jamila no Viļķenes, K-3 no Korģenes, Austrumu deju studija Karkadē no Valmieras un deju studija Kurpes no Rīgas. Koncerts bija krāšņs un labi apmeklēts. Paldies deju grupas Magic Dance dalībniecēm – Inetai Lopenovai, Ingai Bartkevičai, Gunitai Rozītei, Inai Skujai, Maijai Langenfeldei, Vizmai Lūsei, Evijai Kovisārei  un kolektīva vadītājai Dacei Klinsonei. Paldies biedrības “Atbalsts Alojas Ausekļa vidusskolai” vadītājai Inetai Miezītei par sadarbību! Paldies visiem labas gribas cilvēkiem par atbalstu un ziedojumiem!

Informāciju sagatavoja: Aira Lapkovska

Foto: Einārs Bērziņš