Aloja

Galda Tenisa Kluba ALOJA janvāra raža

Alojas galda tenisa kluba tenisistiem  pirmās janvāra  sacensības notika Ķekavā. Tur risinājās komandu čempionāta republikas sacensības. Šī reize bija visai veiksmīga abām Alojas GTK komandām. Komandu čempionāta 2. līgā GTK Aloja-AP 3. kārtā izcīnīja 3 uzvaras un zaudēja tikai Latvijas Universitātes komandai, kurā spēlēja arī bijušie tenisa profesionāļi.  Šobrīd komanda atrodas stabilā 3. vietā. Komandas, kuras pēc nākošās kārtas Rīgā martā izcīnīs pirmās četras vietas, piedalīsies play off spēlēs. Šajā līgā pirmās trīs komandas jau ir nostiprinājušās pārliecinošā vadībā. Komandā Guntis Legzdiņš, Normunds Baranovskis un Ervins Svīķis.

1.tautas līgā GTK Aloja-SK 3. kārtā izcīnīja 2 uzvaras un 2 spēles zaudēja . Komanda šobrīd  ir 4. vietā un tā turpinot varētu arī pēc pēdējās 4.kārtas spēlēm sasniegt play off. Tomēr 3.-5. vietās komandām ir vienāds punktu skaits un visu izšķirs pēdējā kārta,kurā konkurenti tiksies arī savā starpā. Konkurentos ir Cēsu komanda Flo-Te  un Rēzeknes novads. Komandā 3.kārtā spēlēja Artis Golubovs, Gustavs Graudiņš, Mārtiņš Anševics, Edvīns Žugs un Aivars Balodis. Atliek tikai vēlēt izdošanos pēdējā kārtā.

18. janvārī Alojas sporta hallē pusotra desmit  tenisisti  piedalījās Alojas novada atklātā čempionāta 3. kārtas sacensībās. Šeit februārī un martā vēl risināsies 4. un 5. kārtas. Šajā kārtā  itin spēcīgā sastāvā pieaugušo grupā  uzvarēja Guntis Legzdiņš, atstājot 2. un 3. vietās Mārtiņu Anševicu un Gustavu Graudiņu.

Skolēnu grupā pirmo trijnieku veidoja Matīss Goba, Renārs Pētersons Un Emīls Štelcs.

 Informāciju sagatavoja: Aivars Auseklis

Bildēs: Alojas novada atklātā čempionāta 3.kārtas spēlētāji un spēļu momenti