Aloja

“Latvijas Pasts” pakalpojumi Blankaskrogā un Puikulē tiks nodrošināti klienta dzīvesvietā

Valsts Akciju Sabiedrība (VAS) “Latvijas Pasts” informē, ka no šī gada 1. augusta Alojas novada Braslavas pagasta “Blankaskrogā” un Brīvzemnieku pagasta Puikules ciemā vairs nebūs pieejami klātienes pasta pakalpojumi, tomēr pakalpojumi tiks nodrošināti arī turpmāk.

Pasta pakalpojumu sniegšanas formāta maiņa paredz, ka tos pēc klienta pieprasījuma norādītajās adresēs sniegs teritorijas apkalpojošais pastnieks. Kontakti saziņai: Blankaskrogā: 23281296, Puikulē: 23281298 vai sazinoties ar apkalpojošo pasta nodaļu: 25700006.

Pastnieks bez papildu samaksas nodrošinās universālā pakalpojuma sniegšanu – vēstuļu korespondenci, pastu paku sūtījumu saņemšanu un nosūtīšanu, papildus nodrošināt arī citus pakalpojumus, ko sniedz “Latvijas Pasts” – preses izdevumu abonēšana, pastmarku un aplokšņu iegāde, maksājumu pakalpojumu sniegšana u.c.

Nepieciešamības gadījumos iedzīvotāji var izmantot arī apkalpojošo pasta nodaļu Alojā (Kalēju iela 3A-1) vai Staicelē (Lielā iela 7).

Jautājumu un neskaidrību gadījumā iespējams sazināties ar Latvijas Pasta Klientu centu: 27008001, 67008001 vai info@pasts.lv