Aloja

Alojas Mūzikas un mākslas skola izsaka pateicību

IMG_2855Ar patiesu prieku Alojas Mūzikas un Mākslas skolas (AMMS) 20 gadu jubileju sagaidīja kokles klases audzēkņi un skolotāja Ieva Veide, zinot, ka jau marta beigās būs iespēja tikt pie diviem jauniem instrumentiem. Par to vēlamies teikt milzīgu paldies Alojas Mūzikas un mākslas skolas atbalsta biedrībai un katram tās biedram individuāli, jo tieši par jūsu ziedoto naudu tika iegādātas divas meistara Pētera Putniņa darinātas kokles – koncertkokle un tā saucamā “Līgo” kokle, kas piemērota kokles spēles iesācējiem. Tagad mazajiem koklētājiem mirdzums acīs un jauns spēles prieks, jo katrs mūziķis zina – nekas nevar tā iepriecināt un iedvesmot kā jauns instruments!

 

IMG_2867Savukārt, AMMS Vizuāli plastiskās mākslas nodaļa, ar skolas atbalsta biedrības gādību, saņēmusi brīnišķīgu dāvanu no kokapstrādes uzņēmuma SIA ”ALEWOOD” – divus darbu statīvus! Mākslas nodaļas pedagogi vēlas teikt lielu paldies meistariem Egīlam Viļumsonam un Gunāram Lācim par praktiskajiem, vizuāli un tehniski ļoti kvalitatīvajiem darinājumiem, kā arī paldies Violai Ķikutei par atsaucību un dalību mākslas nodaļas tehniskās bāzes pilnveidošanā.

 

AMMS kolektīvs un audzēkņi saka lielu paldies skolas atbalsta biedrības biedriem, un īpaši Valdim Možvillo, par atsaucību un dāsno ieguldījumu AMMS 20.gadadienas svinībās, greznojot tās un radot prieku ar brīnišķīgu svētku salūtu!

 

Cerot uz turpmāku, veiksmīgu sadarbību,

Ieva Veide un Eva Stāvere