Aloja

Aicina apmeklēt kursus laulātajiem

Laulato kursa ielugums Aloja 2015Laulāto kurss ir paredzēts ikvienam pārim – vienalga, vai esat kopā gadu vai sešdesmit vienu gadu, vienalga, vai Jums ir stipra ģimene vai arī cīnāties par tādu. Pat ja Jūsu laulība ir ļoti veiksmīga, kurss Jums palīdzēs nostiprināt Jūsu labos ieradumus.

 

Ja tur pretim Jūsu laulība piedzīvo grūtības, tad kurss Jums sniegs praktiskus līdzekļus (darba rīkus), lai strādātu pie kritiskiem jautājumiem. Daži šķirti pāri ir izmantojuši kursu kā līdzekli, lai atsāktu kopdzīvi. Lai arī kāda būtu Jūsu situācija, praktiskās zināšanas un iemaņas, ko apgūsiet, palīdzēs Jums attīstīt un nostiprināt attiecības.

 

Lai arī laulāto kurss ir balstīts uz kristīgiem principiem, tas ir paredzēts gan kristiešiem, gan ne kristiešiem. Daudzi pāri, kas nav baznīcai piederīgi, ir atzinuši, ka kristīgais saturs kursa laikā tiek pasniegts tā, ka tas viņiem nelika justies neērti.

 

Katra nodarbība sevī ietver:

Jauku atmosfēru, kas līdzinās randiņam vai romantiskam vakaram.

Nelielas uzkodas divatā, sniedzot Jums vietu un laiku atpūtai un sarunām.

Praktisku uzrunu, kas ir vienlaicīgi gan izglītojoša, gan saistoša. Uzrunas sacīs Andis un Olita Smilgas. Nelielas liecības un kino.

Kafiju un personīgu diskusiju laiku kā pārim. Jums piedāvās pārrunu tēmas – dažreiz uzdevumu veidā. Fonā spēlēs mūzika, lai jūs nedzirdētu, ko saka citi pāri, un citi nedzirdētu jūsu diskusiju.

Nebūs grupas darbs, tādēļ uzelpojiet. Jums nebūs par savām attiecībām jādalās ar kādu citu.

Mājas darbs – katras nodarbības beigās Jums tiks uzdots mājas darbs. Tas palīdzēs nodarbībā dzirdēto pielietot savās attiecībās. Neuztraucieties – nebūs nekādu pārbaužu vai atzīmju – tie ir domāti tikai Jūsu ieguvumam.

 

Cik kurss maksā?

Tas ir bezmaksas ar iespēju pēc katra vakara ziedot kursa izdevumu segšanai.

Kursi notiks septiņas trešdienas, sākot no 8.aprīļa līdz 20.maijam laikā no 19:00 – 21:30.

Tikšanās vieta: Alojas draudzes nams, Baznīcas iela 2.

 

Lūdzam pieteikt dalību kursam līdz 7.aprīlim pie Alojas draudzes palīgmacītāja Anda Smilgas.

 

 Tālr. 29242348, e- pasts: alojasbaznica@gmail. com