Aloja

Staiceles kausa izcīņa volejbolā 4 pret 4

15.aprīlī Staiceles vidusskolas zālē tikās Alojas novada volejbola spēles cienītāji, lai noskaidrotu labākos spēlējot 4:4.

 

Kopumā pieteicās un spēlēs piedalījās 5 komandas: Tatrčuki, Komanda, Prostie, Ģirts&Co un BK Vilzēni.  Šie mači bija neparasti ar to, ka komandā plecu pie pleca varēja cīnīties gan pieaugušie, gan skolēni, gan vīrieši, gan sievietes. Staiceles vidusskolu pārstāvēja komanda Tatarčuki, kurā bija tikai skolēni (Roberts Kalnietis,Emīls Sorokins, Gints Nurudinovs, Klāvs Grosbergs). Pret pārējo komandu pieredzi cīnoties, viņiem, diemžēl, nācās piekāpties. Vērojot viņu cīņas sparu, visi varēja atzinīgi novērtēt, ka aug jaunā volejbola paaudze. Nākošā komanda gan pēc vecuma, gan sasniegumiem mačos – Komanda (Sanija Ozola, Arturs Eglītis, Igors Blagočinovs, Sandis Grāvītis) kopvērtējumā palika uzreiz aiz godalgotā trijnieka. Uz otro vietu kopvērtējumā pretendēja divas komandas, jo ieguva absolūti vienādu punktu skaitu un savstarpējās cīņas beidzās neizšķirti. Tikai pēc mazo punktu saskaitīšanas noskaidrojās, ka trešajā vietā ierindojas komanda BK Vilzēni (Sandis Veide, Andis Kārkliņš, Artūrs Vītols un Mārcis Vītols), bet otro vietu iegūst komanda Ģirts&Co, kuras sastāvā spēlēja trīs dāmas un tikai viens stiprā dzimuma pārstāvis (Inese Grasberga, Dace Sīle, Santa Vikmane un Ģirts Logins). Un Staiceles pilsētas volejbola turnīrā pirmo vietu izcīnīja Prostie (Aldis Papinoks, Jānis Grāvītis, Inga Konrāde un Dainārs Konrāds).

 

Sacensību organizētājam Daināram Konrādam pēc spēlēm vislielākais prieks bija par to, ka neskatoties uz mazo sporta zāli un zemajiem griestiem, spēles noritēja gludi un raiti un spēlētāji izteica vēlmi tikties šādās spēlēs arī nākošajā gadā. Paldies visiem par atsaucību un piedalīšanos spēlēs, kā arī skolas vadībai par telpām.

 

Sporta skolotāja Inga Konrāde