Aloja

VUGD aicina uz Atvērto durvju dienu visā Latvijā

PlakātsAtzīmējot ugunsdzēsības Latvijā 150.gadadienu un svinot Ugunsdzēsēju un glābēju dienu, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) aicina ikvienu nākt ciemos uz ugunsdzēsēju depo visā Latvijā.

 

VUGD Vidzemes reģiona brigādes Limbažu daļā, Alojas un Salacgrīvas posteņos 17. un 18.maijā tiek organizētas Atvērto durvju dienas, kuru laikā būs iespējams iepazīties ar ugunsdzēsēju glābēju ikdienu, apskatīt VUGD tehniku, izmēģināt, cik tad īsti sver ugunsdzēsēju ekipējums un pamēģināt arī to, vai iespējams 30 sekunžu laikā uzģērbt ugunsdzēsēju glābēju aizsargtērpu. Kā arī ugunsdzēsēji glābēji sniegs atbildes uz visiem interesējošajiem jautājumiem un būs iespējams nofotografēties ar VUGD tehniku un pašiem ugunsdzēsējiem.

 

17.maijā no 10:00 – 17:00 gaidīsim ciemos ikvienu interesentu, savukārt 18.maijā no 10:00 – 15:00 izglītības iestāžu audzēkņus.

 

Lai izglītības iestādes pieteiktu savu apmeklējumu 18.maijā, aicinām sazināties ar VUGD daļu un posteņu kontaktpersonām:

  • Limbažu daļā, Noliktavu ielā 1, Limbažos – Arnis Banders , tālr. 25496974;
  • Alojas postenī, Jūras ielā 34, Alojā – Ingars Dalka, tālr. 27893487;
  • Salacgrīvas postenī, Transporta ielā 5, Salacgrīvā – Zigmārs Dancis, tālr. 25496979.

 

Vairāk informācijas: http://www.vugd.gov.lv/lat/aktualitates/zinas/10601-vugd-aicina-uz-atverto-durvju-dienu-visa-latvija

 

Nāc ciemos, iepazīsti un uzzini daudz jauna par ugunsdzēsību, ugunsdrošību un ugunsdzēsējiem glābējiem! Svinot savu dzimšanas dienu, mēs gaidīsim ciemos un priecāsimies par ikvienu apmeklētāju!