Aloja

Sākas konkurss skolēniem „ZAAO mēneša jautājums”

No oktobra līdz aprīlim SIA ZAAO (ZAAO) aicina skolēnus iesaistīties konkursā „ZAAO mēneša jautājums”. Katru mēnesi, atbildot uz trim jautājumiem, saistībā ar apkārtējā vides saudzēšanu un aktuālākajiem atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumiem, skolēni gūs jaunas zināšanas un pretendēs uz balvām.

 

SIA ZAAO vides izglītības projektu vadītāja Arita Smalkā-Boriseviča: “Konkurss “ZAAO Mēneša jautājums” veidots, lai motivētu skolēnus meklēt informāciju, pievērstu uzmanību vides jautājumiem un aktualitātēm, kā arī domāt par videi draudzīgu rīcību. Dalība konkursā ir lieliska iespēja iegūt jaunas zināšanas un tematus tālākai izpētei un informācijas ieguvei”.

 

Mēneša jautājums tiks publicēts katra mēneša 1.datumā ZAAO mājas lapā www.zaao.lv sadaļā “Sabiedrības izglītošana”. Skolēni atbildes varēs iesniegt līdz mēneša 28.datumam. Konkursa uzvarētāji tiks paziņoti līdz nākamā mēneša 5.datumam ZAAO mājas lapā. Katru mēnesi izlozes kārtībā trīs pareizo atbilžu autori saņems balvas – ZAAO suvenīrus. Mācību gada beigās, projekta “Cilvēks vidē” noslēguma pasākumā, ZAAO apbalvos arī skolu, no kuras konkursā būs piedalījušies visvairāk audzēkņu.

 

Informāciju sagatavoja:

Zane Leimane

SIA ZAAO sabiedrisko attiecību speciāliste

Rīgas iela 32, Valmiera, LV-4201

Mob.tālr.:26610013

E-pasts: zane.leimane@zaao.lv

Twitter.com/zaao_lv

Draugiem.lv/zaao

www.zaao.lv