Aloja

Veiksmīgs 2015.gada noslēgums Alojas veselības aprūpes centrā

Aizvadītais gads Alojas veselības aprūpes centrā ieviesis patīkamas pārmaiņas. Tā iemītnieki nu dienas vada skaisti atjaunotās telpās. Gaiteņiem un istabām krāsas piešķīris SIA “Draugu dārzs”, veicot lielu remontu. Arī darbinieki ir tikuši pie mājīgām dienesta telpām. Savukārt no Limbažu Baptistu draudzes gada nogalē kā ziedojums saņemts medicīnas pacēlājs ar dažādiem siksnu komplektiem guļošo pacientu pārvietošanai, bet no SIA “NMS ELPA” centrs saņēma dāvinājumu – daudzfunkcionālu gultu, matraci, nakts skapīti un aizslietņus. To atvešanas dienā uzņēmuma tirdzniecības nodaļas vadītājs Artis Bērziņš darbiniekiem labprāt nodemonstrēja visa jauniegūtā aprīkojuma funkcijas.

 

Kā ierasts, centrā gads noslēdzies ar vairākiem skaistiem Ziemassvētku koncertiem. Jau daudzus gadus iemītniekus priecē Alojas kultūras nama jauktais koris “Ale”, skolotāja Smaidīte Rudzīte ar skolēniem, Limbažu evaņģēliski luteriskās draudzes jaunieši un mācītājs Romans Kurpnieks – Logins, kā arī ilggadēji draugi – māte un dēls Sandra un Raivis no Palsmanes un Valmieras puses. Pirmo reizi svētku koncertu sniedza Limbažu Baptistu draudze. Un Alojas evaņģēliski luteriskās draudzes mācītājs Andis Smilga vadīja dievkalpojumu Ziemassvētkos.

 

SIA “Alojas veselības aprūpes centrs” valdes locekle Gunta Kundrāte savā un centra iemītnieku vārdā saka sirsnīgu paldies visiem labvēļiem par aizvadītajā un arī iepriekšējos gados sniegto atbalstu. Ir ļoti daudz vietējo cilvēku, kuri regulāri centram nogādā pašu audzētus dārzeņus un citus labumus. Tāpat patīkami, ka jaunieši atbalsta ne tikai svētkos, bet arī darbos – teritorijas sakopšanas talkās piedalās skolotāja Ilona Vītola ar saviem skolniekiem. Ārste piebilst, ka visiem pateikties, vārdos nosaucot, nav iespējams, jo labu cilvēku apkārt ir ļoti daudz.

 

Zanes Landsmanes

teksts un foto