Aloja

Nodibinājums „Limbažu fonds” izsludina projektu konkursu „Kultūra. Māksla. Vēsturiskais mantojums”

Nodibinājums „Limbažu fonds” no 1.marta izsludina projektu konkursu „Kultūra. Māksla. Vēsturiskais mantojums”.

 

Konkursa mērķis ir veicināt mērķtiecīgas, savas kultūras un vēsturiskā mantojuma cienošas sabiedrības veidošanos, atbalstot projektus, kuru ietvaros tiek īstenotas aktivitātes kultūras, mākslas un vēsturiskā mantojuma izpētes un saglabāšanas jomā. Ikviens no projektiem var tikt uzskatīts kā veltījums Latvijas simtgadei. Tajā aicinātas piedalīties neformālas iedzīvotāju grupas, kuru dzīvesvietas ir deklarētas Alojas, Krimuldas, Limbažu vai Salacgrīvas novadā un kurās vismaz viens grupas dalībnieks ir pilngadīgs.

 

Kopējais pieejamais konkursa finansējums ir 1200 EUR, un viena projekta īstenošanai iespējams saņemt līdz 300 EUR. Par šo summu projekta īstenošanas vajadzībām iespējams iegādāties materiālus, segt degvielas iegādes izdevumus un apmaksāt ārpakalpojumus.

 

Lai iegūtu līdzekļus projektu konkursam un labāko ideju atbalstam, fonds pērn rīkoja labdarības akciju, kuras ietvaros tika organizēta izstāde un loterija, interesentiem bija iespēja iegādāties četru novadu mājamatnieku, rokdarbnieku un mākslas skolu audzēkņu un pedagogu radītos darbus. Finansējums saņemts arī no ziedotājiem.

 

Projektu pieteikumu iesniegšanas termiņš ir 2016.gada 31.marts 16:00, nosūtot pieteikumu pa e-pastu spidola.lielmane@gmail.com

 

Konkursa nolikums un projekta pieteikuma veidlapa pieejama „Limbažu fonda” mājas lapā www.limbazufonds.lv  sadaļā “Projektu konkurss” (http://limbazufonds.lv/projektu-konkurss).

 

Rezultāti tiks paziņoti līdz 29.aprīlim projektu iesniedzējiem pa pieteikumā norādīto e-pastu vai tālruni. Projektu īstenošanas termiņš ir šī gada 1.oktobris.

 

Konsultācijas un papildu informācija par projektu konkursu pieejama pa e-pastu spidola.lielmane@gmail.com vai tālr. 29466955.

 

Informāciju sagatavoja

Anna Siliņa

Nodibinājuma “Limbažu fonds”

Projekta vadītājas asistente