Aloja

Seminārs “Vai man vajag jaunu mājaslapu? Kā to veidot? e-KLUBS.”

ltrkLatvijas Tirdzniecības un Rūpniecības kameras (LTRK) seminārs “Vai man vajag jaunu mājaslapu? Kā to veidot? e-KLUBS.

 

2. martā no 15:00 – 17:00

Norises vieta: Krišjāņa Valdemāra iela 35, Centra rajons, Rīga

 

Vai vajag mājaslapu? Kā notiek tās izstāde un ko tas prasīs no uzņēmuma 1. Vai tiešām jāmaina vai jāveido mājas lapa uzņēmumam /zīmolam/ produktam? Jautājumi, uz kuriem jāatbild, lai pieņemtu lēmumu – vajag/nevajag. 2. Kā izvēlēties sadarbības partneri? Veidi, kas varētu palīdzēt izvēlēties starp nu jau ļoti daudziem mājaslapu un programmēšanas piedāvātājiem. 3. Kādu mājas lapu man vajag un cik tas maksās? Mājas lapu veidi – sadalījums pēc tehniskajām iespējām (platformām) un to aptuvenajām izmaksām. 4. Pamatprincipi mājas lapu izstrādē – ko man kā pasūtītājam jāņem vērā? Pamatlikumi, kas jāņem vērā izskatot un vērtējot piegādātāju piedāvājumus, sastādot mājaslapas struktūru, izskatot dizainu, plānojot funkcijas.

Ar informāciju dalīsies eksperte: ANNA APŠINIECE Kompetences: digitālais mārketings (online un mobilais mārketings/ stratēģija), integrētais mārketings, zīmolu vadība, projektu vadība.

 

Dalības maksa: LTRK biedriem – vienam dalībniekam vienmēr par brīvu, katram nākamajam – EURO 12,80 + PVN, nebiedrien EURO 42,60 + PVN.

Reģistrēšanās: http://ej.uz/EK_020316

P.S. Notiks semināra video translācija. Lai Jūs to varētu vērot lūdzu pieteikties reģistrācijas formā.

LTRK biedriem video seminārs ir bezmaksas, bet pārējiem, par EURO 20,00 +PVN.