Aloja

Alojas novada sporta skolas jaunie futbolisti Igaunijā

9.marta Alojas novada sporta skolas 3 futbola komandas trenera Aigara Ragaiņa vadībā devās uz draudzības spēlēm Igaunijā Hēdemēstes vidusskolā, lai tiktos ar Pērnavas apriņķa sporta skolas ‘’Poseidon’’ futbola komandām.

 

Spēlētājus sagaidīja un sveica Hēdemēstes novada izglītības , kultūras un sporta nodaļas vadītājs Tomass Ābels un Hēdemēstes vidusskolas direktors Raimu Prūls. Hēdemēstes vidusskolas direktors savā uzrunā izteica atzinību, ka tiek atjaunota sadarbība ar Latviju  sporta jomā un cer, ka šī sadarbība ar Alojas novada sporta skolu būs ilgtspējīga.

 

Spēlētāji tikās trijās spēlēs, no kurām vienā  bija mūsu komandas uzvara, bet divās spēlēs mūsu futbolisti piekāpās mājas saimniekiem.

 

Pēc spēlēm notika spēlētāju apbalvošana, balvas tika visiem dalībniekiem- spēlētāji  saņēma   medaļas un diplomus, uzvarētāju komandas – kausus.

 

Hēdemēstes vidusskolas direktors bija parūpējies arī par cienastu spēlētājiem- garšīgu zupu un igauņu  nacionālo dzērienu Kamu.

 

Izbraukuma noslēgumā mūsu futbolisti devās atjaunot spēkus uz Pērnavas ūdens atrakciju parku.

 

27.aprīlī sporta skolas ‘’Poseidon’’ spēlētāji brauks ciemos uz Staiceli, lai piedalītos atbildes spēlēs Latvijā.

 

Paldies trenerim Aigaram Ragainim, Staiceles vidusskolas sporta skolotājai Vizmai Tiltiņai un vecāku pārstāvim Dzintaram Tomsonam, kas ar savu darbu, atbalstu un līdzdalību motivē jaunos futbolistus uz sasniegumiem!

 

Alojas novada sporta skolas direktore Sandra Brokāne