Aloja

“Kā uzņēmumam strādāt efektīvāk?” – bezmaksas seminārs Jelgavā

ltrk22. martā, no plkst. 10:00 – 12:00

Viesnīcā „Zemgale”, Skautu iela 2, Jelgava

 

“Bieži vien ar salīdzinoši vienkāršiem risinājumiem varam ievērojami uzlabot sava uzņēmuma darbu un padarīt efektīvākus ikdienas procesus.

Semināra laikā Lursoft eksperti pastāstīs un ar praktiskiem piemēriem nodemonstrēs, kā ikvienam uzņēmumam, pateicoties Lursoft piedāvātajiem pakalpojumiem un risinājumiem, iespējams efektivizēt savu darbu, samazināt potenciālos riskus un sekmīgāk piesaistīt jaunus klientus.

 

Semināra laikā uzzināsiet: • kā savam uzņēmumam atrast jaunus klientus; • kāpēc ir svarīgi pārbaudīt arī savus ārvalstu partnerus; • kā sekmīgāk strādāt ar debitoriem, kuri savlaicīgi neapmaksā rēķinus; • kā nepalaist garām svarīgu informāciju un izmaiņas klientu un partneru statusā?

 

Lursoft jau vairāk nekā 20 gadus ir neatņemams palīgs gan juridiskajām, gan fiziskajām personām un dažādām organizācijām un iestādēm, nodrošinot piekļuvi ne tikai plašai valstiskas nozīmes informācijas datu bāzei, bet arī sniedzot virkni dažādus pakalpojumus, kas ļauj uzņēmējiem sekmīgāk attīstīt savu darbību.”

 

Bezmaksas visiem!!!

Reģistrācija: jelgava@chamber.lv; 28646086