Aloja

Noslēdzies pēdējais Alojas novada čempionāta posms galda tenisā

Sestdien, 12. martā Alojas Ausekļa vidusskolas sporta hallē norisinājās pēdējais Alojas novada čempionāta posms galda tenisā. Tika noskaidroti labākie censoņi vairākās vecuma grupās.

 

Vecuma grupā līdz 16 gadu vecumam par kopvērtējuma uzvarētāju kļuva alojietis Kevins Bernhards, kurš ļoti sīvā cīņā gan posma, gan kopvērtējuma ietvaros pārspēja Kalvi Eglīti no Staiceles, par trešās vietas ieguvēju kļuva Renārs Picka. Sacensībā pie 16+ gadus veciem jauniešiem pirmo vietu izcīnīja Ritvars Dubults, aiz sevis kopvērtējumā atstājot Renāru Zlaugotni un Edgaru Grinbergu, kuri ieņēma attiecīgi otro un trešo vietu.

 

Liela intriga bija saglabājusies Alojas novada atklātajā čempionātā, pirms pēdējā posma vēl neviens dalībnieks nebija garantējis uzvaru kopvērtējumā, kaut gan bija kristalizējies labāko četrinieks, kurā par pirmo vietu centās noskaidrot Artis un Modris Golubovi, bet Aivars Balodis ar Andri Upīti cīnījās par kopvērtējuma trešo vietu. Posmā uzvaru guva Modris Golubovs, ar ko garantēja uzvaru kopvērtējumā, aiz sevis atstājot Arti Golubovu, bet cīņā par trešo vietu pārāks bija Andris Upītis, kuram iepriekšējo gadu kopvērtējumos nācās samierināties ar 4. vietu.

 

Līdz ar to noslēgušās notikumiem bagātās sacensības, kuras piesaistīja dažāda vecuma spēlētājus. Galda tenisa klubs Aloja izsaka pateicību Alojas novada domei, lai visiem Alojas novada un citu tuvāko novadu spēlētājiem būtu iespēja sacensties meistarībā.  

 

Artis Golubovs