Aloja

Noslēgusies Fk “Staiceles Bebri” 2016. gada sezona

Staiceles Bebri

Futbola klubs “Staiceles Bebri” aizvadījis savu otro sezonu Latvijas 1. līgas čempionātā.  15 komandu konkurencē ar izcīnītiem 32 punktiem turnīru  noslēdzām 10. vietā (iepriekšējā sezonā 13.vieta).  

 

Pēc pirmā apļa bijām 12. pozīcijā, bet veiksmīgi nospēlētās turnīra beigas ļāva pakāpties turnīra kopvērtējuma tabulā. Lai arī komandā ir spēlētāji pat ar virslīgas pieredzi un K. Grāveris  ierindojās rezultatīvāko spēlētāju desmitniekā (ar 21. gūtiem vārtiem dala 7.– 9. vietu), jāuzteic tieši komandas jaunā maiņa, kas rādīja labu sniegumu un spēja aizvietot tos komandas biedrus, kas bija traumēti vai nevarēja palīdzēt kādā no spēlēm.  Garajā sezonā no aprīļa līdz novembrim visvairāk spēlēs piedalījušies tieši jaunie spēlētāji  A.Jaunzems, J. Taulavičus un A. Nazarovs. 

 

Kopumā komanda aizvadīja 28 spēles LFF 1. līgas čempionātā, no kurām pusi Staicelē, priecējot skatītājus ar laba līmeņa futbolu. Spēli pret JDFS “Alberts”  varēja vērot arī tiešraidē interneta platformā FOKUSS.TV. Latvijas 1. līgas spēļu video apskati un cita statistika pieejama LFF mājas lapā. 

 

Klubs ar labiem panākumiem piedalījās arī Latvijas kausa izcīņā, tiekot līdz pat 1/8 finālam, kur Staicelē uzņēmām virslīgas komandu “Riga FC”. Lai gan tika piedzīvots zaudējums ar 0:4,  jāpiebilst, ka viesu labā  trīs vārtus guva bijušais Fk “Staiceles Bebri”  spēlētājs  V. Apiņš. Kopīgi ar Alojas novada sporta skolu startējām arī  LFF  2. līgas  Vidzemes zonas sacensībās, kur 14 komandu konkurencē tika izcīnīta 5. vieta. 

 

Kopumā ar sezonu varam būt ļoti apmierināti. Paldies  Alojas novada domei,  LFF , MTC “Staicele”, uzņēmumiem SIA “Aloja-Starkelsen”,  Chrono.lv, SIA “Marko K”, SIA “Draugu dārzs”, SIA “Karlo Auto” un visiem, kas atbalstītāja mūs šajā sezonā. Paldies līdzjutējiem un mazajiem bumbu padevējiem, visiem, kas palīdzēja mājas spēļu organizēšanā. Ceram uz sadarbību arī nākamajā sezonā.

 

Kluba vadītājs Jānis Jaunzems