Aloja

Ar 1.aprīli mainīsies Swedbank klientu konsultāciju laiki Alojā un Staicelē

Gluži tāpat kā citviet banku klienti Latvijā, arī Alojas novada iedzīvotāji arvien biežāk naudas lietu kārtošanai lieto internetbanku vai zvana uz Swedbank konsultāciju centru, tādēļ arvien retāk Alojas kultūras nama telpās un Staiceles pilsētas bibliotēkā pie bankas speciālistiem ierodas kāds, kuram nepieciešama klātienes konsultācija.

 

Tādējādi, sākot ar 1. aprīli, Staiceles un tās apkārtnes iedzīvotājiem Swedbank klientu konsultācijas Staiceles pilsētas bibliotēkā būs pieejamas katra mēneša pēdējā otrdienā, laikā no plkst. 10:00 līdz 12:00, savukārt Alojas un tās apkārtnes iedzīvotājus Swedbank darbinieks apkalpos katra mēneša pēdējā otrdienā no plkst. 13:00 līdz 16:00 Alojas kultūras nama telpās.

 

Šodien visus bankas pamatpakalpojumus, ko izmantojam ikdienā – naudas pārskaitījumus, konta atlikuma pārskatīšanu, PIN koda maiņu, dažādus maksājumus, rēķinu apmaksu u.c. var veikt bez fiziskas bankas darbinieka klātbūtnes. Savukārt, ja nepieciešama jauna bankas karte, bankai var pieteikt, lai to atsūta pa pastu. Šāds sūtījums ir drošs, jo bankas karti var aktivizēt tikai pats kartes īpašnieks.

 

Tomēr ir būtiski, lai bankas klientam ir noslēgts Attālināto pakalpojumu līgums, jo tad ir iespēja palielināt to pakalpojumu skaitu, kas ir veicami, piemēram, telefoniski. Ja esat Swedbank klients, taču jums vēl šāds līgums nav noslēgts, aicinām to izdarīt tuvākajās Swedbank filiālēs – Valmierā (Valmiera, Rīgas iela 15, darbdienās no 09:00 līdz 17:00) un Limbažos (Limbaži, Stacijas iela 8, trešdienās 10:00 – 13:00, 14:00 – 16:00).

 

Ja nepieciešama atbilde uz kādu ar bankas pakalpojumiem saistītu jautājumu vai arī vajadzīgs banku speciālista padoms, aicinām droši zvanīt uz Swedbank Konsultāciju centru pa tālruni 67444444. Konsultācijas centrs strādā nepārtraukti – 24 stundas diennaktī,  tādēļ iesakām varbūt netērēt naudu transportam, bet savas naudas lietas vispirms censties nokārtot ar telefona starpniecību.

 

Avots: AS “Swedbank” informācija