Aloja

No Latvijas WKF karatē čempionāta alojieši pārved godalgas

23. septembrī Salaspils Sporta namā norisinājās ikgadējais Latvijas WKF karatē čempionāts. Šajā turnīrā piedalās Latvijas spēcīgākie karatisti, kas šogad bija 328 sportisti no 25 karatē klubiem.

Vidzemes Karatē Klubu šogad pārstāvēja 19 sportisti, tajā skaitā arī Alojas novada karatisti – Andreass Meļņičenko, Liene Prikaza, Mārcis Skrīvelis un Eduards Dūrens. Visi četri sportisti piedalījās KUMITE disciplīnā (sparings) un arī šogad parādīja ļoti augstu sniegumu un sacensību sezonu iesāka ar medaļām. Andreass izcīnīja 2.vietu kategorijā “U16 -70kg”, Liene izcīnīja 2.vietu kategorijā “sievietes 18+ gadi -61kg”, Mārcis izcīnīja 1.vietu kategorijā “U18 +76kg” un Eduards izcīnīja 3.vietu kategorijā “U10 +35kg”.

Kopsummā Vidzemes Karatē Klubs izcīnīja 11 medaļas, kas ir, 2 zelta, 4 sudraba un 5 bronzas. Treneri, Kaspars Riekstiņš un Maksims Halatins, saka paldies visiem sportistiem par ieguldīto darbu un cīņassparu, un vecākiem par atbalstu! Turpināsim gatavoties un strādāt vēl cītīgāk, lai nākošajos turnīros rādītu vēl augstākus rezultātus!

 

Treneris Maksims Halatins