Aloja

Piesakies biznesa izmēģinājumu laboratorijai!

Tev ir biznesa ideja, bet neesi drošs par tās dzīvotspēju? Vēlies satikt līdzīgi domājošus cilvēkus un rast jaunas idejas biznesam? Informatīvajā pēcpusdienā atrodi domu biedrus un uzklausi viedokļus. Piereģistrē dalību šeit vai piesakoties rakstot uz e-pastu (sabine.sture@aloja.lv) vai, zvanot pa telefonu (25749131). Ja Tev ir ideja, piereģistrē arī to! Mentoru un dažādu speciālistu vadībā uzsāc savas idejas pārbaudi!

 

Alojas novada dome sadarbībā ar Vidzemes Augstskolas Zināšanu un tehnoloģiju centru (ZTC) aicina interesentus uz informatīvo pēcpusdienu – 2018. gada decembrī (laiks tiks precizēts un paziņots interesentiem) Alojas novada uzņēmējdarbības atbalsta centra-bibliotēkas SALA konferenču zālē. Neformālā gaisotnē interesenti varēs iepazīties ar Biznesa izmēģinājumu laboratoriju, kas nodrošinās pirmsinkubācijas aktivitātes un mentoru vadībā ļaus pārbaudīt savas biznesa idejas dzīvotspēju. Reģistrēties pasākumam var līdz 2018.gada 14.decembrim.

 

Biznesa izmēģinājumu laboratorija ir Vidzemes Augstskolas Zināšanu un tehnoloģiju centra iniciatīva ar mērķi veicināt cilvēku interesi par uzņēmējdarbības uzsākšanu un savu biznesa ideju attīstību Alojas novadā. Biznesa laboratorija iecerēta kā platforma biznesa ideju atbalstam un tirgus izpētei vēl pirms uzņēmējdarbības uzsākšanas, starpdisciplināras komandas veidošanai un citām pirmsinkubācijas aktivitātēm.

 

Pasākums tiek realizēts ar sadarbībā ar Vidzemes augstskolu un Alojas novada pašvaldības atbalstu.

 

Vairāk informācijas:

Sabīne Stūre

komercdarbības speciāliste

Alojas novada dome

Tālr: 25749131

E-pasts: sabine.sture@aloja.lv

Pirmsinkubācija