Aloja

Mazās balvas 11.sezona sākusies

Alojas sporta hallē 8.decembrī notika 11.Mazās balvas  starptautiskās sacensības galda tenisā. Sacensības organizē z/ s „Apses” īpašnieks Ervīns Svīķis  kopā ar GTK „ALOJA” vadītāju Arti Golubovu.

Šajās sacensībās piedalās Lietuvas. Igaunijas un Latvijas labākie jaunieši un jaunietes,  seniori un seniores,kā arī citi augstas klases pieaugušie spēlētāji. Mazā balva ir Republikas Galda Tenisa federācijas sacensību kalendārā un dod iespēju tenisistiem iegūt ranga punktus.

Kopš Mārtiņš Svīķis strādā Alojas Ausekļa vidusskolā, arī mūsu jaunie sportisti piedalās šajās sacensībās, un ne tikai.

Novads ir piedzīvojis dažādu sporta veidu sacensību iespējamu virzību uz tradicionālām,kas tā arī nav izdevies ,tomēr tieši galda tenisā patstāvīgums un regularitāte ir kļuvusi par vērtību .

Lai gan mums no padomju laikiem nāk līdz teiciens: ”VISU IZŠĶIR KADRI !”, tas vienmēr ir un būs aktuāls.

Šogad sacensības norisināsies 4 kārtās.

Pirmajā, 30 dalībnieku konkurencē, pieaugušo grupā I vietu izcīnīja Artūrs Reinholds (3 kārtējs Latvijas čempions) no Salaspils; II vietā Urmas King no Pērnavas; III vietā Taavi Raidmets no Pērnavas.

Senioru konkurencē jau vairākkārt labākais bija Juris Siliņš no Smiltenes,bet jauniešiem uzvarēja Gustavs Graudiņš no GTK Aloja.

 Vēl no mūsu novada divdesmitniekā arī Aivars Balodis.

Sacensību organizētāji un dalībnieki šosezon saka sirsnīgu paldies ģenerālsponsoram „Aloja-Stārkelsen”par atbalstu sacensībām un jaunajiem tiesnešiem par iekļaušanos sacensību vadīšanā !

Veiksmi dalībniekiem arī nākošajās kārtās un komandu čempionātā!  

Apbalvošanā ,bildē no kreisās: Juris Siliņš,Anti Luigemaa,Urmas King,Artūrs Reinholds,Taavi Raidmets.

Aivars Auseklis