Aloja

Alojā aizvadīta Jauniešu diena 2019


Iespējams gada lietainākajā dienā, tika organizēta Jauniešu diena Alojā 2019. Alojas novada Jaunatnes lietu speciāliste kopīgi ar Alojas novada Jauniešu domes jauniešiem izdomāja pasākuma programmu, kura bija ideāli piemērota siltai un saulainai vasaras dienai. Laika apstākļu dēļ viss pasākums bija jāpiemēro iekštelpām. Pasākuma programma sastāvēja no pludmales volejbola, strītbola, atraktīvām orientēšanās spēlēm, radošajām darbnīcām, draudzības dvieļbola spēles Jauniešu domei ar Alojas novada domes deputātiem, kā arī muzikālas ballītes pēc pasākuma. Kopā strītbolu pieteicās spēlēt sešas komandas, tāpat arī volejbolu, bet uz orientēšanās sacensībām IZ:KEDO ALOJU pieteicās un ar lietu un stipro vēju cīnījās divas komandas.

Pasākuma laikā tika apgleznoti 60 kokvilnas maisiņi, kuru īpašnieki dosies iepirkties uz veikaliem, un plastmasas maisiņu vietā, izmantos savējos, pašu darinātos.

Draudzības dvieļbola spēlē ar rezultātu 2 pret 0 uzvarēja Jauniešu dome, novēlot deputātiem vairāk patrenēties un gatavoties nākamajam mačam.

Strītbolā pirmo vietu sieviešu grupā izcīnīja komanda “KP6”, bet vīriešu grupā labākie izrādījās komanda “O.P.U.”

Pludmales volejbolā sieviešu konkurencē uzvaru guva komanda “M.V.”, bet vīriešu konkurencē labākie bija “O.P.U.”

Savukārt, sacensībās IZ:KEDO ALOJU uzvarētāji bija komanda ar nosaukumu “Stiga”.

Pasākumu finansēja Alojas novada dome, bet dāvanas sportistiem sponsorēja Sia “Aloja Starkelsen”.

Vēlamies teikt paldies visiem, kuri ieradās pasākumā un neizbijās no laika apstākļiem! Paldies sportistiem par padomiem un iecietību pret misēkļiem!

Jaunatnes lietu speciāliste milzīgu paldies saka Jauniešu domes lieliskajiem jauniešiem, kuri reģistrēja, vadīja darbnīcas, fotografēja, tiesāja pasākumu, apbalvoja uzvarētājus, bija kontrolpunktos orientēšanās spēlē, un darīja visus citus mazos darbiņus! Paldies arī jauniešu vecākiem, ka ir izaudzināti tik lieliskus cilvēki! 
Paldies Inetai Laizānei par iesaistīšanos un palīdzību pasākuma organizēšanā, paldies Liesmai par telpu tīrības uzturēšanu un apavu kontroli, paldies Imantam Dalkam, kurš atbildēja uz visiem jautājumiem un iedeva inventāru! Paldies Rihardam Būdam, kurš jebkurā mirklī bija gatavs iesaistīties! Paldies Sergejam Fiļipovam par inventāru! Paldies Inai Šternfeldei, ka atvēlēja skolas telpas. Paldies Dacei Tauriņai un Valdim Melbārdim par palīdzību ar transporta organizēšanu, paldies Lailai Ulmanei un Mākslas skolai par otiņām, paldies Kristai Kreišmanei par māksliniecisko konsultāciju! Paldies Sarmītei Frīdenfeldei par bibliotēkas telpām, paldies arī Gunai Krūmiņai par Dienas centra inventāru! Paldies Ilzei Kapmalei, kas palīdzēja ar sacensību nolikuma izstrādi un nepagurusi deva padomus! Paldies Sabīnei Stūrei par idejām un palīdzību! Paldies Normundam Šultam un viņa kolēģim par kārtības uzturēšanu!

Milzīgais paldies, protams, SIA “Aloja Starkelsen” par pasakainajām dāvanām!

Tik daudzi cilvēki ir turējuši rokas uz pulsa, lai pasākums izdotos! Tiešām milzīgs paldies visiem, visiem!

Vairāk Kristera Vaivoda foto šeit: https://failiem.lv/u/kd3982zu