Aloja

Alojas novada domes komanda piedalās “Prāta Spēļu” I pusfinālā

Sestdien, 5. oktobrī, Valmierā, norisinājās erudīcijas viktorīnas “Prāta spēles” Latvijas kausa pusfināla I kārta, kurā piedalījās 22 komandas, tai skaitā, tika pārstāvēts arī Alojas novads, piedaloties Alojas novada Domes komandai “Domnīca”, kura dalībai kvalificējās 4. jūlijā.

Spraigā un sīvā veiksmes un zināšanu cīņā Alojas novada pārstāvētajai komandai neizdevās iekļūt TOP 5, lai turpinātu dalību kā viena no fināla komandām. Lai gan komandai “Domnīca” neizdevās iekļūt finālā, piekāpjoties piektajai vietai vien ar 25 punktiem, tomēr šajā posmā mūsu grupa izcīnīja raunda speciālbalvu, kas tika sagādāta no Prāta Spēļu atbalstītāja “Bosch”. Šī mūzikālā raunda laikā komanda bija vienīgā, kas ieguva maksimālo punktu skaitu – 50.

Kā zināms, Prāta spēles ir bezmaksas erudīcijas spēļu cikls, kas norisinās visā Latvijā, katrā kārtā tiek iekļauti dažādi jautājumi – vēstures, mūzikālie u.c. Nākamā Prāta spēļu kārta, II pusfināls, norisināsies jau šajā nedēļas nogalē. Vairāk par norises vietām, aktualitātēm var noskaidrot: www.prataspeles.lv

Pateicamies Prāta spēļu organizatoriem un atbalstītājiem!

Informāciju sagatavoja:

Regīna Grosa, Alojas novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste