Aloja

Zolītes turnīrs Staiceles jauniešu klubiņā „Čempiņš”

Jaukā svētdienas rītā, 27.oktobrī 2019.gadā, Staicelē, notika zolītes turnīrs. Uz turnīru ieradās 14 spēlēt gribētāji. Kā ierasts piedalījās vietējie spēlētāji Udo Gustavsons, Imants Smiļģis, Vilnis Andersons, Dainārs Konrāds un daiļā dzimuma pārstāves Inga Konrāde, Sandija Eglīte, kā arī pirmo reizi turnīrā piedalījās Zane Kristīne Mūrniece. Arī mūsu patstāvīgiem atbalstītāji no Vilzēniem Sergejs Fiļipovs, Raitis Kleimasts, Jānis Brencis, Juris Ozols un Gints Kvante. Un pirmo reizi piedalījās no Puikules Normunds Liecis un Ingus Štelcs.

Kā ierasts tika izspēlētas 5 kārtas. 4 kārtas pa 50 minūtēm un 10 minūtes atpūtai, bet pēdējā kārta nedaudz ilgāk līdz 28 partijām. Cīņas bija spraigas, jo par medaļām cīnījās 7 dalībnieki. Un arī laika apstākļi juta spriedzi un pielāgojās turnīra notikumiem, jo ārā plosījās vētra. Pēdējo kārtu nācās pabeigt mazā tumsiņā un apbalvošanu arī, jo pazuda elektrība.

Un tā vietu sadalījums turnīra beigās sekojoša: 14 vietā Gints Kvante, 13 vietā Raitis Kleimasts, 12 vietā Normunds Liecis, 11 vietā Zane Kristīne Mūrniece, 10 vietā Ingus Štelcs, 9 vietā Vilnis Andersons, 8 vietā Sergejs Fiļipovs, 7 vietā Jānis Brencis, 6 vietā Juris Ozols, 5 vietā Imants Smiļģis un tieši pirms godalgām 4 vieta Sandija Eglīte. Medaļnieki: 3 vietā Inga Konrāde, 2 vietā Udo Gustavsons un 1 vietu izcīnija Dainārs Konrāds. No 4 vietas līdz 14 vietai tika pie mazām piemiņas balviņām, bet no 1 vietas līdz 3 vietai ieguva diplomus, medaļas, balviņas un 1 vieta papildus ieguva uzvarētāja kausu .

Paldies visiem, kas ieradās un cīnījās! Tiekamies pavasarī uz kārtējo turnīru!

Informāciju sagatavoja:

Dainārs Konrāds