Aloja

Motoklubs “ASB” izcīnījis 3. vietu klubu ieskaitē Latvijas Amatieru čempionātā motokrosā

Šogad, sakarā ar pandēmiju, apbalvošana Latvijas Amatieru čempionātā motokrosā aizkavējās, taču beidzot arī motoklubs “ASB” ir ieguvis 2020. gada sezonā izcīnīto kausu par 3. vietu klubu ieskaitē. Sāncensība bija ievērojama – ieskaites punktus sezonas garumā (kopā tika aizvadīti pieci posmi) ieguva 39 komandas. 1. posmā Stelpē MK “ASB” izcīnīja pirmo vietu, 2. posmā iegūta dalīta 4. vieta, bet noslēdzošajos posmos – trīs 3. vietas pēc kārtas. Kopvērtējumā pirmajā vietā ierindojās “Rambas R” (4300 punkti), 2. vietā “MX Ādaži” (4010 punkti), bet motoklubam “ASB” – 3953 punkti. Ar detalizētiem kopvērtējuma rezultātiem iespējams iepazīties ŠEIT.

Šajā sezonā godalgotas vietas ieņēma arī vairāki MK “ASB” komandas biedri individuālajos kopvērtējumos. MX40+ klasē Oskars Baltruņķis izcīnīja 1. vietu, MX Iesācēji klasē Ritvaram Brunavam 2. vieta, MX25 klasē Tomam Liepiņam 2. vieta, savukārt blakusvāģu veterānu klasē Jānis Sedlenieks un Ģirts Indrijaitis ierindojās 3. vietā.

MK „ASB” vēlas pateikt lielu paldies motokluba atbalstītājiem: SIA „ALOJA-STARKELSEN”, ZS „BUĶI”, SIA „MARKO K”, SIA „HSF Transport”, „MotoParts” un „Alpine”, kā arī Alojas novada domei.

Jāpiebilst, ka šobrīd 2021. gada sezonu provizoriski plānots atklāt maija beigās vai jūnija sākumā, tomēr, ņemot vērā situāciju Latvijā un pasaulē, par to spriest vēl ir pāragri.

Sagatavoja: Rolands Paeglis