Aloja

Noslēdzies fotokonkurss “Mans Alojas novads”

Laikā no šā gada 11. marta līdz 31. martam novada iedzīvotāji tika aicināti piedalīties fotogrāfiju konkursā “Mans Alojas novads”. Konkursa rīkotājs, Alojas novada dome, aicināja iedzīvotājus radīt un iesūtīt novadu raksturojošas fotogrāfijas jebkurā gada laikā. Šogad fotokonkurss notika otro reizi.

Atbilstoši konkursa nolikumam, konkursanti varēja iesūtīt piecas fotogrāfijas, kas uzņemtas Alojas novadā. Pērn konkursā savus darbus iesniedza septiņi dalībnieki, taču šogad atsaucība bijusi lielāka – konkursam savas fotogrāfijas iesnieguši 24 dalībnieki, pārstāvot katru novada pilsētu un pagastu. Kā pārsteigums organizatoriem, bija konkursa dalībnieki, fotogrāfi, no Limbažu un Siguldas novada, kuri mūsu novada dabas ainavas bija iemūžinājuši skaistos kadros.

Tuvajā laikā notiks iesūtīto fotogrāfiju izvērtēšana, jāpiebilst, ka šogad žūrijai būs grūts darbs – jāizvērtē virkne foto. Pēc izvērtēšanas dalībnieki saņems pateicību par veikumu un dalību konkursā. No konkursā saņemtajiem foto tiks veidota izstāde, kas ceļos pa visu novadu. Kā skaidro konkursa organizatore Dace Šķepaste: “Ceram, ka pavasarī atkal kādā skaistā pēcpusdienā varēsim aicināt autorus uz izstādes atvēršanas svētkiem!” Aicinām konkursantus un citus interesantus sekot līdzi aktuālajai informācijai.

Sagatavoja: Regīna Grosa