Aloja

Luminor aicina jauniešus pieteikties 29 apmaksātām prakses vietām

Luminor banka aicina studentus un nesenus absolventus līdz šī gada 7. maijam pieteikties apmaksātai vasaras prakses programmai Jungle 2021. Jaunieši var pieteikties uz kādu no 29 prakses vietām dažādās bankas struktūrvienībās Baltijā, kas ļaus izmēģināt savu potenciālu dinamiskajā finanšu sektorā no jebkuras vietas Latvijā.

Jungle programmas prakse ilgs divus mēnešus un sāksies uzreiz pēc Jāņiem, 28. jūnijā. Prakse notiks vairākos posmos, sākot ar ievadapmācībām, kuru laikā dalībnieki tiks iepazīstināti ar Luminor, bet jau pirmajā jūlijā praktikanti varēs uzsākt darbu pie konkrētiem projektiem lokālā vai Baltijas struktūrvienībā.

“Šī ir jau trešā reize, kad organizējam Jungle prakses programmu, iepazīstinot studentus ar Luminor kultūru un būtību, kā arī sniedzot iespēju strādāt pie reāliem projektiem bankā, kas ietver daudzveidīgus un nereti arī izaicinošus uzdevumus. Šobrīd, kad klātienes tikšanās ir ierobežotas, organizēt praksi mums palīdz Luminor ikdienas digitālie risinājumi, kas ļauj nodrošināt ne tikai efektīvu darbu no mājām esošajiem darbiniekiem, bet sniedz prakses iespējas arī studentiem no visiem Latvijas reģioniem. Turklāt ikviens var izvēlēties savām profesionālajām interesēm un iemaņām piemērotāko, jo piedāvājam izvēlēs iespējas darboties dažādās bankas struktūrvienībās,” stāsta Krista Tjarve, Luminor personāla atlases speciāliste.

Pēdējā Luminor Jungle realizētajā prakses programmā 2019. gadā tai pieteicās 60 dažādu jomu studenti no Latvijas, arī kaimiņvalstīs interesentu skaits bija ļoti līdzīgs. Turklāt pēc prakses projektu noslēguma 17 dalībnieki kļuva arī par Luminor darbiniekiem. Šogad Luminor piedāvā 29 prakses vietas, gaidot pieteikumus no motivētiem un zinātkāriem Latvijas jauniešiem ar labām angļu valodas prasmēm, kuri ir gatavi iepazīt finanšu pasauli un gūt jaunu pieredzi starptautiskā uzņēmumā.

Pieteikties praksei var līdz šī gada 7. maijam, ar programmas iespējām un atvērtajām prakses pozīcijām var iepazīties Luminor mājaslapā: https://luminorcareers.lv/jungle

Papildu informācija:
Inese Kronberga
Luminor sabiedrisko attiecību vadītāja
Tālr.: 29215409
E-pasts: Inese.Kronberga@luminorgroup.com