Aloja

Intensīvi turpinās būvdarbi pie siltumapgādes projekta realizācijas

Sākoties siltākam laikam un maijā beidzoties apkures sezonai, intensīvi norisinās būvdarbi SIA “Alojas Novada Saimniekserviss” uzsāktajā projektā “Siltumenerģijas pārvades un sadales sistēmas rekonstrukcija un jauno posmu izbūve Alojā”. Projekta ietvaros līdz 2021. gada 31. decembrim plānots nomainīt visas esošās siltumenerģijas pārvades un sadales sistēmas, kā arī izbūvēt jaunus siltumenerģijas pārvades tīklu pieslēgumus Jūras ielā 13, Rīgas ielā 10, Kluba ielas mājās 1, 3, 5, 7 un Rīgas ielā 2.

Būvdarbus objektā veic  SIA “Sanart” un turpmāk būvobjektā darbi notiks ar trim brigādēm vienlaicīgi, līdz ar to iedzīvotājiem būs jārēķinās ar nelielām neērtībām, kas saistītas ar satiksmes ierobežojumiem un gājēju celiņu ierobežojumiem.

Par satiksmes organizācijas shēmām tiks sniegta papildus informācija, kad ierobežojumi būs spēkā. Aicinām sekot līdzi Alojas novada domes un pašvaldības kapitālsabiedrības “Alojas Novada Saimniekserviss” sniegtajai informācijai.

Atvainojamies par sagādātajām neērtībām, kas tiek radītas projekta realizācijas laikā!

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā aicinām sazināties ar “Alojas Novada Saimniekserviss” izpilddirektoru Andi Matvejevu, tālr. 29263935, biroja tālr. 64031502 un e-pasts: info@anss.lv.

Sagatavoja: Regīna Grosa
Foto: Andis Matvejevs