Aloja

Festivālam LAMPA skatīšanās vieta būs arī Alojā

Septītā Sarunu festivāla LAMPA notikumus šogad varēs piedzīvot 20. un 21. augustā Cēsu pilsētvidē, tiešraidē festivāla mājaslapā un 47 kopā skatīšanās vietās visā Latvijā, viena no tām arī Alojā. Notikumiem klātienē varēs sekot līdzi Alojas kultūras namā, Jūras ielā 13.

Ņemot vērā šobrīd spēkā esošos publisko pasākumu apmeklējuma ierobežojumus, kopā skatīšanās vietu (Alojas kultūras namu) varēs apmeklēt, uzrādot derīgu Covid-19 sertifikātu par pārslimošanu vai vakcināciju un personu apliecinošu dokumentu.

Programma (Aloja, Alojas kultūras nams)

Vairāk informācijas par festivālu un tā programmu meklējiet festivalslampa.lv/lv.

Par Sarunu festivālu LAMPA

Sarunu festivāls LAMPA ir vieta brīvai un cieņpilnai domu apmaiņai, vērtīgām sarunām, prāta asināšanai un redzesloka paplašināšanai. Tā ir iedvesmojoša un aizraujoša platforma visiem, kam ir, ko teikt, un visiem, kas gatavi uzklausīt. Galvenais festivāla mērķis ir stiprināt demokrātijas, diskusiju un cieņpilnu sarunu kultūru Latvijā.

LAMPAS kopā skatīšanās vietas tiek veidotas sadarbībā ar British Council pārstāvniecību Latvijā. Finansiālu atbalstu sniedz arī Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

Festivāla komandu veido Fonds atvērtai sabiedrībai DOTS, Swedbank Latvija, Cēsu novada pašvaldība, komunikācijas vadības aģentūra “Deep White”, reklāmas aģentūra “Armadillo” un “British Council” pārstāvniecība Latvijā.